Megjelent: 11 éve

Létszámstop a vámosoknál

Az államigazgatásban elrendelt létszámstop a Vám- és Pénzügyőrségnél (VP) is érvényesül - olvasható a szervezet honlapján közzétett tájékoztatóban.

E szerint a VP-nél az üres, valamint a megüresedő álláshelyek nem tölthetők be, a kormányhatározat visszavonásáig nem lesznek felvételi eljárások.

Korábban Nagy János, a VP országos parancsnoka közölte: ha a szervezetet is érinti a rendelkezés, belső átcsoportosítással oldják meg a feladatokat. A vám- és pénzügyőrség létszáma június végén 7162 fő volt.

MTI Eco/Világgazdaság
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter