Megjelent: 5 éve

Mi az a felhő alapú szolgáltatás?

El tudná magyarázni, hogy pontosan mi az a felhő alapú szolgáltatás, hogyan működik, hogyan alkalmazható a HR területén?

images

mdr

Diákot rendelhet pár napra, hétre, de akár hónapokra is. Így annyi költsége merül fel, amennyit a feladat ellátása valóban megkíván.
DIÁKMUNKA - Mire jó? Megéri? Biztonságos? Kényelmes?


Dilemmák a diákmunkával kapcsolatban

A felhő alapú szolgáltatásoknak 3 fő csoportja van:

• szoftver, mint szolgáltatás
• platform, mint szolgáltatás
• infrastruktúra, mint szolgáltatás

HR területen általában a „szoftver, mint szolgáltatás” a leggyakrabban alkalmazott felhő megoldás, amelynek keretében a szolgáltató magát a szoftvert nyújtja szolgáltatásként (Software as a Service, röviden: SaaS). Az ilyen alkalmazások / felhő alapú szolgáltatások felhasználói oldalról igen egyszerűek, ugyanis használatukhoz egy Internetböngésző program is elegendő. Ha nagyon le akarjuk egyszerűsíteni, akkor tulajdonképpen olyan, mintha egy weblapon kattintgatna/dolgozna a felhasználó, miközben munkáját végzi a rendszerben.
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter