Megjelent: 1 éve

Emlépnapja lesz a munkabalesetek áldozatainak

A munka megbecsülése és a munkabalesetek megelőzése érdekében a kormány április 28-át a munkabalesetben elhunyt, illetve megrokkant munkavállalók emléknapjává nyilvánítja. Célja, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az egészséges és biztonságos munkahelyi körülmények fontosságára.

Fontos, hogy a munkaadók a munkavédelmi szabályok betartása mellett mindent tegyenek meg a munkavállalók életének és testi épségének védelméért, biztonságáért. A munkabalesetek megelőzését elősegítheti, ha minden évben megemlékezünk a munkabalesetben elhunyt vagy megrokkant munkavállalókról. A megemlékezésben hangsúlyozottan szerepet kell kapnia az egészséges és biztonságos munkavégzés feltételeinek biztosítására történő figyelemfelhívásnak.


A kormány felkéri a munkáltatókat és a munkavállalókat, hogy minden évben április 28-án emlékezzenek meg a munkabalesetben elhunyt, valamint megrokkant munkavállalókról (kormany.hu).


2012. augusztus 14.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter