Megjelent: 9 éve

Nem vesz el több munkaórát a közösségi oldal használata

Újvidéki fiatalok egyedülálló számítógépes programot fejlesztettek ki az egyik legismertebb közösségi portál használatának korlátozására. Statisztikai adatok szerint világviszonylatban 233 millió munkaóra veszik el havonta, mert az alkalmazottak a közösségi oldalt használják - adja hírül a Duna TV.

images

images

A huszonéves fejlesztők alkalmazását rövid idő alatt közel negyedmillióan töltötték le. A legtöbben az Egyesült Államokból, Ausztriából, de Magyarországról is igénybe vették már a szoftvert. A három újvidéki fiatal ötletéhez saját tapasztalatuk vezetett, miután egyre több időt töltöttek a közösségi oldalon.

"A program különböző lehetőséget kínál a közösségi oldaltól való elszakadásra. A ""Time lock", a munkaadóknak hasznos, mert az alkalmazott csak munkaszünetben csatlakozhat az internetes közösséghez. A ""Duration lock" pedig a szülőknek teszi lehetővé, hogy napi szinten meghatározzák, hogy gyerekük mennyit tölthet el ezen az oldalon -–- nyilatkozta a Tomislav Kukic, programozó.

Eddig negyedmillióan töltötték le a programot

"Statisztikai adatok szerint világviszonylatban 233 millió munkaóra veszik el havonta, mert az alkalmazottak a közösségi oldalt használják és nem a munkájukkal foglalkoznak" --– jelentette ki Marko Vujatovic marketing menedzser. Az újvidéki fiatalok most egy olyan ingyenes alkalmazás elkészítését tervezik, amely segítségével nyomon követhető, hogy a gyerek vagy az alkalmazott, mely oldalakat látogatja a leggyakrabban és ezzel mennyi időt tölt el.

Duna TV/hirado.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter