Megjelent: 14 éve

Távozik a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója

Október végével távozik a Pannon eddigi kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra, aki két és fél évig töltötte be ezt a tisztséget.

2006. október 31-ével távozik tisztségéből Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója. Somlyai Dóra több mint két és fél éve dolgozott a vállalati kommunikációs igazgatóság élén, korábban a mobilcég üzleti szolgáltatásainak marketing igazgatója volt. Somlyai működése idején alakult meg a Pannon Példakép Alapítvány, s lett a társaság a magyar női kézilabda-válogatott és a nemzeti jégkorong-együttes főtámogatója.

"Dóra jelentős szerepet vállalt abban, hogy a Pannont Magyarországon jó kapcsolatokat ápoló céggé és a társadalmi felelősségvállalás fontos szereplőjévé tegye. Dóra a magyar piacon folytatja a pályafutását, melyhez sok sikert kívánunk neki" - mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

A Pannon megkezdte új sajtó- és információs igazgatója kiválasztását.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter