Megjelent: 9 éve

Új képzés a hazai online szektor leendő vezetőinek

A hazai online szektor befolyásos véleményformálói és döntéshozói egy közös utánpótlásképzés modellben látják egy nemzetgazdasági szinten is érzékelhető értékteremtés lehetőségét.

Az alapító, Vojnits Bálint elmondta, hogy a CONCILiUM egy több szempontból rendhagyó és egyedi felnőttképzés: hiteles topvezetőkből, véleményvezérekből, neves szakemberekből álló csapat alkotja azt a szellemi műhelyet, amely tehetségekből vezetőket, véleményformálókat, döntéshozókat képez arra, hogy minden online projektre elköltött forint megtérülése a lehető legjobb legyen.

Azonnali értékteremtésbe transzformálható elemeket ötvöz a befektetett energia, idő és pénz gyors megtérülésének jegyében: a hallgatók a gyakorlati élet hiteles topvezetőitől és döntésbefolyásoló véleményvezéreitől tanulnak. A felvételi során gondosan válogatott hallgatókból projekt-munkacsoportok alakulnak. A hallgatók a képzés elején megfogalmazott ötleteikből valóságot alkotnak: a közös munka során megismerik az egyén csapatmunkába adott saját értékét és korlátait, megtanulják megtervezni és kivitelezni egy online projekt humán összetételét, operációs feladatait és eszközforrásait.

A tantárgy-modulok online üzleti terv fejezetei alapján épülnek egymásra. A 2011. szeptemberétől péntekenként zajló oktatások közötti időszakban házi feladatok biztosítják a folyamatos tanulást és értékteremtést. A vizsga, a hallgatók által gondosan összeállított üzleti tervben megfogalmazott ötlet termék-megvalósítása éles domain alatt.

A CONCILiUM ösztöndíj lehetőségekkel megteremti a minden szempontból prémium színvonalat képviselő oktatás finanszírozási forrását a legtehetségesebb pályázók számára.

"Az online szektor sikere alapvetően pénz tőkéből, szellemi tőkéből és kapcsolati tőkéből táplálkozik, melyben a második az online szektor erős K+F jellege miatt kiemelkedő súlyt képvisel. Attól, hogy a piacvezető, befolyásoló szereppel bíró top menedzserek és véleményvezérek a CONCILiUM-ban saját tőkéjüket egymással és a hallgatókkal is megosztják, olyan színvonalas, elit utánpótlás nevelődik, akikre bármilyen online projektet érdemes lesz rábízni, mert annak értékteremtő és profittermelő képessége biztosítva lesz. A CONCILiUM alapfilozófiája, hogy minden bevételét e szellemi műhely színvonalának fejlesztésébe forgatja vissza annak érdekében, hogy tagjai számára nemzetközi színvonalú, prémium szolgáltatást nyújthasson" - fogalmazott Vojnits Bálint.


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Kölcsönzött munkaerőt keres az elbocsátottak helyére az oroszlányi Wescast

Munkaerő közvetítő cégen keresztül toboroz dolgozókat a Wescast, mely a szakszervezet szerint 180 embert bocsátott el nemrég. Teljes cikk

Augusztus 31-ig lehet pályázni a munkahelyvédelmi programra

Van olyan nagyvállalat, amelyik 3500 dolgozójával vesz részt a programban - mondta el Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár. Teljes cikk

266 ezer 300 forint volt a nettó átlagkereset márciusban

A reálkereset 4,6, a nettó átlagkereset 9,6 százalékkal nőtt z előző év azonos időszakához képest. Teljes cikk