roma  taxis 
Megjelent: 9 éve

Új szabályokat követelnek a taxisok Rómában

A taxis szakszervezetek új szabályokat és főleg díjemelést követelnek. A júniusra ígért három sztrájk közül ma reggel tartották az elsőt, ötezer taxi lassította a közlekedést Róma városközpontjában.

A Rómában dolgozó közel nyolcezer taxis 28 különböző taxisvállalatnál dolgozik, összesen húsz szakszervezet képviseli őket, ezeknek több mint fele csatlakozott a demonstrációhoz.

A római főpolgármester ellen tüntetnek, aki szerintük nem tartotta be ígéreteit. A taxisok a személyfuvarozás szabályainak felülvizsgálását sürgetik, hogy a taxik mindenhol nekik fenntartott sávban haladhassanak, és főleg díjemelést követelnek, mivel a tarifák 2007 óta változatlanok.

Ha nem lesz eredmény, a sztrájkot még kétszer megismétlik.

MR1 Kossuth Rádió
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter