Megjelent: 6 éve

Új területi vezető a Philipsnél

A Philips Magyarország új területi vezetője, John Ford hivatalosan 2014. augusztus 25-től tölti be pozícióját a vállalatnál, közölte a cég csütörtökön.

John Ford
A Philips Magyarország területi vezetői pozícióját augusztus 25. óta John Ford tölti be.

A negyvenhárom éves angliai származású vezető az új kinevezéssel együtt a régi munkaköréhez tartozó feladatokat is ellátja majd, azaz továbbra is marad a Philips közép- és kelet-európai régiójának IT vezetője.

Ford az Oxfordon végzett, több nyelvet is beszél és 2006 óta budapesti lakosként tekinthetünk rá. Sokrétű tapasztalatot hozott magával, melyet több nagy multinacionális vállalatnál (úgy mint Vodafone, SABMiller, Cadbury/Kraft, Capgemini, Syngenta és KPMG) kereskedelmi vezetőként és tanácsadóként szerzett az IT, sales, szolgáltatás és logisztika területéről.

John Ford a posztot elődjétől, Tim Semanchicktól veszi át, aki Észak-Amerikában folytatja munkáját a Philipsnél.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter