kapubanner for mobile
Megjelent: 15 éve

Vállalati rendezvényközpont bátraknak

Különleges CSR programot ajánl a hazai vállalatok részére Magyarország egyik legsikeresebb alapítványa, a Bátor Tábor Alapítvány. A 2007-ben átadott, minden igényt kielégítő hatvani táborhely vállalati rendezvényközpontként egyszerre kínál magas-kötélpályát, csónakázó tavat, íjász pályát, műfüves focipályát, 98 fő részére szálláshelyet, saját étteremmel. Mindez Budapesthez közel, mégis csendes, zöld környezetben. A vállalatoknak most egyszerre nyílik lehetősége tréningek és konferenciák szervezésére, valamint a beteg gyerekek támogatására: a bevétel daganatos és más krónikus betegséggel élő gyerekek táboroztatását támogatja.

Krónikus beteg gyerekek támogatása

Outdoor program
A Bátor Tábor ingyenes élményterápiás táborokat szervez daganatos, cukorbeteg, haemophiliás és krónikus ízületi gyulladással kezelt gyerekeknek. A táborozók állandó szakorvosi felügyelet mellett próbára tehetik magukat az íjászatban, a lovaglásban és a magas-kötélpályán, emellett sportolnak, kézműveskednek, táncolnak, színjátszanak, zenélnek - nincs más dolguk, csak játszani és játszani.

A kalandos programok közben a gyerekek önértékelése jelentősen javul, ami a gyógyulási folyamatra is jótékonyan hat. A Bátor Tábor nem a betegségről, a fájdalomról szól, sokkal inkább az életről, a lehetőségekről, a mosolyról és az összetartozásról.

Közép-Európa legmodernebb magas-kötélpályája

A Rendezvényközpont 2008-ban átadott magas-kötélpályája - az E.ON Kalandpark - felszereltsége egyedülálló a közép-európai régióban. A 45 játékelem lehetőséget ad néhány órás programra és többnapos csapatépítésre egyaránt.

A komplexumot egyszerre akár 100 fő használhatja, köszönhetően az alacsony és magas-kötélpálya elemek, az íjászpálya, a műfüves focipálya, a csónakázó tó vagy a lovas karám nyújtotta lehetőségeknek. Nincs még egy komplexum ennyi lehetőséggel, melynek egyik legnagyobb előnye, hogy a programhelyszínek és létesítmények egymáshoz nagyon közel, mindössze 5 hektáros területen helyezkednek el.

Különleges hangulatú indoor programok

A számtalan outdoor lehetőség mellett a Bátor Tábor technikailag tökéletesen felszerelt tréningtermeivel indoor programokhoz is ideális helyszín. A rendezvényközpontban hét, magas szinten felszerelt apartman található. Összesen 98 vendég elszállásolására nyílik lehetőség. 21 szoba mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. A Bátor Tábor konyhája bármilyen speciális igényt ki tud elégíteni, itt akár 200 vendég is kényelmesen elfér. Az ebédlő mellett elhelyezkedő tágas, tóparti rét pedig kiváló helyszín kerti grill-partykhoz.

Mindössze harminc percre Budapesttől
A Bátor Tábor rendezvényközpont Hatvan város szélén, erdőkkel és mezőkkel övezett területen található. Budapesttől fél óra autóúttal elérhető a komplexum, ahol minden megtalálható egy helyen, amire egy vállalati eseményen szükség lehet:
- magas-kötélpálya
- tréningtermek
- csónakázó tó
- íjász pálya
- lovarda
- szálláshelyek
- étterem
- médiastúdió
- zeneszoba
- színjátszó-terem
- kézműves ház

A Bátor Tábor Magas-kötélpálya és Rendezvényközpontról bővebb információ: www.batortabor.hu
További információt a [email protected] címen szerezhetnek az érdeklődők.

A kötélpályáról készült videó megtekinthető:
www.youtube.com
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Megérkeztek a KSH adatai: 354 500 forint volt a nettó kereset mediánértéke

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 414 300 forint volt. Teljes cikk

Továbbra is kevés nő dolgozik a STEM szakmákban

Május 22-től lehet jelentkezni a Yettel és az Óbudai Egyetem IT és mérnöki területen tanuló nők számára meghirdetett ösztöndíjprogramjára. Az... Teljes cikk

A munkaidőnk mindössze 5 százalékát töltjük kommunikációval

Egy átlagos munkanapon, munkaidőnk mindösszesen 5 százalékát - 24 percet fordítunk kommunikációra, azaz valós, emberi kapcsolatra épülő... Teljes cikk