Megjelent: 8 éve

Vigyázzanak a cégek a pályázatírókkal - figyelmeztet a munkaügyi hivatal

A munkahelymegőrző pályázat dokumentációjának elkészítéséhez, benyújtásához nem szükséges pályázatírót alkalmazni - figyelmeztet a munkaügyi hivatal.

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal felhívja a munkaadók figyelmét, hogy egyes kérelemre induló támogatások esetében - mint például a munkahelymegőrző támogatás - pályázatíró cégek keresik fel a gyanútlan munkaadókat, hogy jóhiszeműségüket kihasználva bizonyos ,,anyagi hozzájárulás" befizetését követően megírják a ,,nem létező" pályázatot a munkaadók helyett. Ezek a cégek garanciát nem vállalnak a támogatási összeg elnyerésével kapcsolatban.

A hivatal arra kéri azokat a munkaadókat, amelyeket megkeresnek ilyen célből pályázatíró cégek, hogy jelezzék az nmh_bof@lab.hu e-mail címen a pályázatíró nevének feltüntetésével.

Profession.hu/munka.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter