Megjelent: 14 éve

Zöld mozgalmat hirdet a Groupama

Szeptember 6-án, Szegeden folytatódik a Groupama Biztosító Zrt. idei Zöld Mozgalmának eseménysorozata "Mozdulj a városért!" címmel - áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

images

A programhoz az elmúlt évhez hasonlóan csatlakozott Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata is. 2007-ben az "1 millió pedálfordulatért 1 millió forint" versenyben a szegediek már derekasan helytálltak, az akkor elnyert támogatást a Játékok kertje játszópark felújítására fordították. A szeptember 6-án, a Széchenyi térről, 11.00 órakor rajtoló 2008-as esemény fővédnöke Nagy Sándor alpolgármester.

A Groupama Zöld Mozgalom programsorozata keretében az idén ismét öt vidéki nagyváros lakói tölthetnek el kellemes órákat egy játékos verseny során. A sportversenyben az öt város közül az nyeri el a fődíjat, ahol a legtöbben teszik meg az 5 km-es távot kerékpárral vagy gyalogszerrel, vagy bármilyen emberi erővel "meghajtott" eszköz segítségével.


Családokat buzdít egészséges életmódra a GroupamaA Groupama Biztosító 2006-ban határozta el, hogy megalapítja a Zöld Mozgalmat. A kezdeményezés célja, hogy évről évre országszerte megmozgassa a családok apraját-nagyját az egészséges életmódra buzdítva. Ebben az évben is öt vidéki nagyváros, Szeged, Győr, Miskolc, Nyíregyháza és Pécs verseng az egymillió forintos fődíjért.

A "Mozdulj a városért!" játékos sportverseny-felhívás szerint 2008-ban a városok egymással vetélkednek: az a város kapja meg a közösségi célra felhasználható egymillió forintos fődíjat, amelyikben az összlakossághoz mérten, a legnagyobb számú résztvevő teszi meg az 5 km-es távot, kizárólag emberi erővel "meghajtott" eszközzel. Ez lehet kerékpár, gördeszka, roller vagy tetszőlegesen kialakított, a versenyzők találékonyságára bízott, bármilyen más "jármű", de természetesen gyalogszerrel (futva, sétálva) is teljesíthető a táv. Az, hogy végül ki nyeri meg a fődíjat, csak az országjáró programsorozat végén, 2008 októberében, a díjátadó ünnepségen derül ki.


Szeged repetázik2008-ban második alkalommal csatlakozik Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata a Groupama Zöld Mozgalmához. A tavaly elnyert egymilliós támogatást a város a Játékok kertje felújítására fordította, amely sok gyermekes család aktív és biztonságos kikapcsolódását teszi lehetővé.

A "Mozdulj a városért!" verseny szeptember 6-án, 9 órakor regisztrációval kezdődik a Széchenyi téren. A cél, hogy a másik négy város részvételi arányát meghaladva, minél többen teljesítsék a megadott távot. Az esemény fővédnöke Nagy Sándor alpolgármester.

"A Zöld Mozgalom fontos esemény a város számára: nemcsak az egészséges életmódhoz csinál kedvet, hanem idén már komoly tétje is van: 1 millió forintot nyerhetnek a szegediek városuknak, ha minél többen eljönnek. Szeretnék mindenkit a részvételre buzdítani, töltsön családjával egy kellemes napot az egészséges életmód jegyében" - mondta Nagy Sándor, Szeged város alpolgármestere, a program fővédnöke, aki maga is részt vesz az eseményen.
  • 2022.12.01CX-Ray hálózatelemzés online workshop Szeretnéd tudni, hogy kik a véleményvezérek, mentorok, talentek, szakértők, információforrások, kiégés szélén állók, elkötelezettek, elszigeteltek vagy potenciális vezetők a szervezetben? Részletek Jegyek
  • 2022.12.01CX-Ray elégedettség felmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter