kapubanner for mobile
Megjelent: 11 hónapja

A munkaügyi adminisztráció sosem volt még ilyen egyszerű

Ha egy szervezet növekedésnek indul, egyszer csak eljön az a pont, amikor már nem tudja sikeresen kezelni papír-alapon a munkavállalókkal és a folyamataikkal kapcsolatos adatokat. De miért is kéne? 2023-at írunk, amikor legyen szó egy 20 fős kisvállalkozásról vagy egy 10 ezer fős multinacionális nagyvállalatról, az adatok digitális tárolása és elemzése minden cég számára hasznos lehet.

A munkaügyi adminisztráció sosem volt még ilyen egyszerű

Mutatjuk, melyek egy személyügyi rendszer legfőbb előnyei!

#1 Javítja a HR hatékonyságát

Egy személyügyi HR szoftver egyik legnagyobb előnye, hogy az ismétlődő, adminisztratív feladatok automatizálhatók, vagy pedig az önkiszolgáló funkcionalitásnak köszönhetően átruházhatók azokra, akiket közvetlenül érint. (Például a távollétek igénylése az alkalmazottakra,  jóváhagyásuk a vezetőkre.)

#2 Javítja a munkavállalók felhasználói élményét

A munkavállalók megszokták, hogy mindent online intéznek. Online rendelnek ebédet, online vásárolnak ruhát, online foglalják le a nyaralásukat, miért pont a munkahelyükön kelljen nyomtatványokat kitöltögetniük ahelyett, hogy egy-két kattintással elintézhetnék az adminisztrációs feladataikat?

Ráadául ha a személyügyi HR szoftver integrálható más rendszerekkel is, mint például munkaidő- vagy cafeteria-nyilvántartó alkalmazásokkal, akkor tényleg csak egyszer kell bejelentkezniük, hogy egy helyen elintézhessék a szabadság-igénylést, cafeteria-nyilatkozattétetelt stb.

#3 Pénzt takarít meg

Egy személyügyi rendszer bevezetése és használata természetesen költségekkel jár, de közép- és hosszú távon az általa megtakarított idő csökkenti az emberierőforrás-költségeket, vagy pedig lehetővé teszi, hogy a HR munkatársai adminisztráció helyett stratégiai projektekkel foglalkozzanak.

#4 Támogatja a döntéshozatalt

Egy jó személyügyi szoftver lehetővé teszi, hogy a munkavállalók adatai könnyen elérhetők és elemezhetők legyenek. A valós idejű riportok segítségével a vezetők hatékonyabb döntéseket hozhatnak, valamint a HR hitelességéhez is hozzájárul, ha kezdeményezéseit adatelemzésekkel tudja alátámasztani.

#5 Segíti a jogszabályoknak történő megfelelést

Egy személyügyi rendszer minden személyi adatot és kapcsolódó információt egy helyen tárol, és automatizált emlékeztetőket küld, amennyiben valamilyen feladat adódik, így a szabályozásoknak való megfelelés is sokkal könnyebbé válik.

Most pedig mutatunk egy olyan személyügyi rendszert, amellyel a fenti előnyöket mind-mind élvezhetjük!

A munkaügyi adminisztráció sosem volt még ilyen egyszerű: ABACUS ÖNKISZOLGÁLÓ SZEMÉLYÜGYI RENDSZER

  • Az Abacus Önkiszolgáló Személyügyi Rendszerének segítségével az összes munkavállalói adat egyetlen, biztonságos adatbázisban található, egyszerű riportálási és szerkesztési lehetőségekkel.
  • A rendszer összekapcsolható a bér- és egyéb programokkal is, így az adatokat elégendő csak egyszer módosítani, hogy a többi kapcsolt rendszerben is megváltoztatásra kerüljenek.
  • Önkiszolgáló funkciója révén a munkaidővel, cafeteriával, személyügyi adatokkal, munkabérjegyzékkel és egyéb dokumentumokkal kapcsolatos adminisztrációt maguk a munkavállalók is el tudják végezni.
  • Használatával felgyorsítható a kommunikáció, elkerülhető a duplikált adatrögzítés, csökkenthető a hibázás lehetősége, összességében hatékonyabb működés valósulhat meg.

Amennyiben érdeklődik az Abacus Önkiszolgáló, Személyügyi Rendszere iránt, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.

 

  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Az ország egész területén igényelhető a csok plusz

A babaváró hitel összege is emelkedik - közölte a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára. Teljes cikk

A gondoskodás a legszebb ajándék

Az ünnepi időszakban még jobban előtérbe kerül a gondoskodás, ezen belül a legfontosabb célunk, szeretteink egészségének megóvása is. Kitűnő... Teljes cikk

Vészesen közeledik a határidő! Hogy legyen 2 héten belül visszaélés-bejelentő rendszered?

Lassan év vége, a legtöbb vállalkozás már a 2024-es évet tervezi, van azonban egy fontos határidő, amely sok HR-es és cégvezető e-naptárában fel... Teljes cikk