kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Átadták Az Év Irodája díjakat (Képgalériával!)

A 12. alkalommal meghirdetett Az Év Irodája versenyre rekordszámban több mint száz munkahelyet, közösségi teret és irodaházat neveztek be.

thyssenkrupp év irodája-

A thyssenkrupp budapesti fejlesztőközpontjának új iroda- és laborkomplexuma

Sokszínű és változatos közösségi terek, hatalmas lounge zónák, dolgozói jóllét és fenntarthatóság, formálódó hibrid modellek – ezek jellemzik a legújabb hazai irodákat, amelyek már a járvány utáni munkakultúrát jelenítik meg. 12. alkalommal adták át Az Év Irodája díjait egy nagyszabású dizájnkiállítással egybekötött gála keretében a Millenáris Parkban, ahol Magyarország legjobb irodáit, irodaházait és közösségi tereit díjazták.

A 12. alkalommal meghirdetett Az Év Irodája versenyre rekordszámban több mint száz munkahelyet, közösségi teret és irodaházat neveztek be.

A koronavírus következményeként a munkahelyeken egyértelműen előtérbe kerültek a közösségi terek. A hibrid modellek is egyre nagyobb arányban hódítanak a céges szervezetekben, ennek jegyében egyre kevesebb a dedikált munkaállomás és az irodatér egyre több választási lehetőséget kínál a munkavégzésre, legyen az fókuszmunka, brainstorming vagy tárgyalás.

Az irodák még nagyobb hangsúlyt fektetnek az employer brandingre, vagyis olyan vonzó tereket kínálnak, ahol élmény dolgozni és együttműködni a munkatársakkal.

Az átalakuló irodaterek mellett a korábban megjelent trendek is velünk élnek, hiszen a pandémia miatt bevezetett biztonsági és egészségügyi intézkedések még inkább előtérbe helyezték a dolgozói jóllétet. De nem csak az emberközpontúság dominál, ugyanígy ma már az élhető Föld iránti elkötelezettség is fontos szerepet játszik mind az irodaházak, mind a bérlők életében. A fenntarthatóság párosul az energiahatékonysággal, illetve a technológiai megoldásokkal, hiszen utóbbiak nem csak kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a mindennapokat, hanem az energiamegtakarításban és költségcsökkentésben is jelentős szerepet játszanak.

A győztesek

Idén a thyssenkrupp budapesti fejlesztőközpontjának új iroda- és laborkomplexuma nyerte Az Év Irodája címet, valamint kiérdemelte Az Év Közönségdíjas Irodája címet is, amely az új innovatív trendeknek és munkakultúrának lenyűgöző tárháza. 

Az Év Irodája Kisvállalati díjat Trenkwalder Hungary érdemelte ki, amely a mai kor vívmányait alkalmazó professzionális, high-tech és kreatív munkakörnyezetet hozott létre.

év irodája trenkwalder

Az Év Irodája Nagyvállalati díjat pedig a Bayer Hungária vehette át, hiszen egy olyan agilis munkakörnyezetet biztosító modern irodát hozott létre, ahol a kollaboráció és a nagyteres koncepció került előtérbe.

év irodája bayer

Az Év Irodája Különdíjat a Starters E-Components Generators Automotive Hungary nyerte el, amely különleges módon egy logisztika parkban alakította ki új irodaközpontját, ahol igényes közösségi terekkel várja a dolgozókat.

év irodája starters

Az Év Irodája Design Díjat a Shapr3D terei érdemelték ki, ahol maximálisan a felhasználói élményre koncentrálva alakították ki a sokszínű és formagazdag extravagáns tereket.

Az Év Környezettudatos Irodája a Bánáti + Hartvig Építész Iroda lett, amely egy régi épületet a környezettudatos elemek maximalizálása mellett újjávarázsolt, miközben az organikus elemek dominálnak.

év irodája

Az Év Irodája Szakmai Díjat a Nowy Styl kapta, amely a bemutatóterem az irodában kettőst úgy alakította ki, hogy eközben nagyszerűen ötvözte a funkcionalitást és a dizájnt. 

Az Év Közösségi Irodája a Kastner Kommunity lett, ahol a közösségi terek bámulatos mixéből egy kreatív és pezsgő munkatér jött létre.

év irodája kastner

Az Év Közösségi Tere a PortusHome Coworking & Coliving lett, amely egy közösségi tér, iroda és mesés szálláshely különleges kombinációja a Balaton-felvidéken.

év irodája portus

Az Év Belsőépítész Cége díjat a MádiLáncos Studio vehette át, amely évtizedek óta meghatározó szereplője a magyar irodapiacnak és számos díjnyertes iroda tervezését bonyolította le.

év irodája medi lancos

Az Év Irodaháza az Irányi Palota (Puplicis House) lett, amely egy csodálatos, belvárosi palota újjászüléséről tett tanúbizonyságot.

év irodája irányi

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Általános iskolásoknak nyújt egyedülálló képzést a neves tehetségprogram

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Fiatal Tehetség Programjára (FIT) június 30-ig lehet jelentkezni Kárpát-medence-szerte huszonhét helyszínen a most... Teljes cikk

Magyarország kiemelkedő üzletembereit díjazza az EY

Az EY az Év Üzletembere díjra augusztus 10-ig lehet jelentkezni. Teljes cikk

Képzési programot hirdet az EU újságíró-hallgatók és fiatal újságírók számára

Az érdeklődők általános újságírás, sajtófotó és videós újságírás kategóriában pályázhatnak a felhívásra. Teljes cikk