kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Incentive utak

A béren kívüli juttatások adókímélő formája, melynek keretében az adott szervezet munkavállalóit egy-egy utazásra való meghívással kívánja hatékonyabb teljesítményre ösztönözni.

Ösztönző vagy jutalomutazás. Általában munkában való versenyek fődíjaként jelölik meg, mellyel fokozzák a munkavállalók teljesítményét.

Az incentive utak célja, hogy növeljék a munkavállalók elkötelezettségét, elégedettségét, lojalitását és motivációját a szervezet iránt. Ezzel javíthatják a munkahelyi légkört, a csapatmunkát, a kommunikációt és a kreativitást is.

•  Az incentive utak nem csak a munkavállalóknak, hanem a szervezetnek is előnyösek lehetnek. A kutatások szerint az ilyen utak növelik a termelékenységet, a forgalmat, a profitot és a piaci részesedést is. Emellett segíthetnek abban, hogy megelőzzék vagy csökkentsék a fluktuációt, a betegszabadságokat és a konfliktusokat is.

•  Az incentive utak szervezése nem egyszerű feladat, hiszen figyelembe kell venni a célcsoport igényeit, érdeklődését, preferenciáit és elvárásait. Emellett fontos az utazás időzítése, helyszíne, időtartama, költségvetése és programja is. A sikeres incentive utakhoz szükség van egy tapasztalt és megbízható utazásszervező partnerre is, aki segít az ötletelésben, a tervezésben és a lebonyolításban is.

•  Az incentive utaknak több fajtája is létezik. Lehetnek például egyéni vagy csoportos utak, belföldi vagy külföldi utak, rövid vagy hosszú utak, kulturális vagy kalandos utak stb. A legnépszerűbb célpontok közé tartoznak például Párizs, London, Róma, New York, Dubai, Bali vagy az Alpok.

  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek