kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Incentive utak

A béren kívüli juttatások adókímélő formája, melynek keretében az adott szervezet munkavállalóit egy-egy utazásra való meghívással kívánja hatékonyabb teljesítményre ösztönözni.

Ösztönző vagy jutalomutazás. Általában munkában való versenyek fődíjaként jelölik meg, mellyel fokozzák a munkavállalók teljesítményét.

Az incentive utak olyan ösztönző vagy jutalomutak, amelyeket a munkáltatók szerveznek a legjobban teljesítő, vagy a legfontosabb munkavállalóiknak, ügyfeleiknek, partnereiknek. Az incentive utak célja, hogy elismerjék, motiválják és megtartsák a célcsoportot, valamint erősítsék a lojalitást és a csapatszellemet. Az incentive utak jellemzői a különlegesség, a luxus, a kényelem és a magas minőségű szolgáltatások. Ezzel javíthatják a munkahelyi légkört, a csapatmunkát, a kommunikációt és a kreativitást is.

•  Az incentive utak nem csak a munkavállalóknak, hanem a szervezetnek is előnyösek lehetnek. A kutatások szerint az ilyen utak növelik a termelékenységet, a forgalmat, a profitot és a piaci részesedést is. Emellett segíthetnek abban, hogy megelőzzék vagy csökkentsék a fluktuációt, a betegszabadságokat és a konfliktusokat is.

•  Az incentive utak szervezése nem egyszerű feladat, hiszen figyelembe kell venni a célcsoport igényeit, érdeklődését, preferenciáit és elvárásait. Emellett fontos az utazás időzítése, helyszíne, időtartama, költségvetése és programja is. A sikeres incentive utakhoz szükség van egy tapasztalt és megbízható utazásszervező partnerre is, aki segít az ötletelésben, a tervezésben és a lebonyolításban is.

•  Az incentive utaknak több fajtája is létezik. Lehetnek például egyéni vagy csoportos utak, belföldi vagy külföldi utak, rövid vagy hosszú utak, kulturális vagy kalandos utak stb. A legnépszerűbb célpontok közé tartoznak például Párizs, London, Róma, New York, Dubai, Bali vagy az Alpok.

.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek