kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Kivételes kezdeményezés a Geomagtól!

A Geomag mágneses építőjátékokat már szinte mindenki ismeri, így nem árulunk el újdonságot, hogy megint előrukkoltak egy igazán korszakalkotó ötlettel. Ez az elképesztő ötlet pedig azt foglalja magában, hogy az új szettek már teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készülnek.

Várhatóan azok, amik mostantól kerülnek gyártásra, mind az új, környezetbarát megoldás alapján készülnek el.

Újrahasznosít a Geomag


Egy felelős játékgyártó nem csak arra fektet kiemelt figyelmet, hogy a gyermekek számára fejlesztő és szórakoztató játékokkal rukkoljon elő, hanem a példamutatás és az előrelátás is kulcsfontosságú. Mivel korántsem mindegy, hogy mi mindent teszünk a jövőnkért, így a legjobb, ha már az ifjabb generációt is arra neveljük, hogy vigyázzon a környezetére. Éppen ebben mutat példát a Geomag, hiszen még a csomagolás is újrahasznosított papírból készül, nem is beszélve a benne lévő műanyagokról. Nem termelnek veszélyes hulladékot és ezáltal garantáltan nem szennyezik a környezetet. 

Tudatosabb emberek


Ma már a szülők jelentős része is tudatosan áll a gyerekneveléshez, így próbálnak olyan játékokat a kezükbe adni, amik a fenntartható jövővel kapcsolatos elvárásoknak is megfelel. Egyre kevesebben vesznek felesleges, csomagolt játékokat, hogy utána mehessen a kukába a többségében műanyag csomagolóanyag. 

Természetesen ez egyáltalán nem egyszerű dolog, de nem is lehetetlen, hiszen elég csak alaposabban körülnézni a piacon. Ma már akár óvodáskortól is el lehet kezdeni a környezttudatosságra való nevelést, hiszen már a kicsik is megértik, hogy milyen egy PET palack. Azt is felfogják, hogy azt össze kell nyomni és szelektíven gyűjteni, hogy szállítás után egy új és jobb dolog készülhessen belőle. 

A Geomag népszerűsége töretlen, hiszen kevés olyan játék van, ami ennyire kézzelfoghatóan mutatja be a gyermekek szintjén a mágnesességet. Ami megtanítja arra, hogy mit jelent a vonzás és a taszítás és felfedi, hogy hogyan lehet minél kreatívabban építeni. 

Nem tartalmaz törékeny darabokat és a végtelenségig lehet őket kombinálni egymással. 3 évestől egészen a felnőttekig mindenkit elvarázsol a készlet, ami a mechanika világába is bevezeti a gyermekeket, ha az iránt érdeklődik. 

Tökéletes választás a gyermek fantáziájának fejlesztésére és a logikus gondolkodást is ösztönzi, hiszen ki kell találni, hogy mit és hogyan kell megépíteni úgy, hogy az elképzelt eredményt hozza. 

A szülő felelőssége itt abban mutatkozik meg, hogy mennyire fontos számára az, hogy a játék gyártója, amit a gyermekének vesz, mennyire áll környezettudatosan és példamutatóan a gyártáshoz. 

Nézz körül a Játéksziget kínálatában, és garantáltan megtalálod a fent említett Geomag készleteket!
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek