kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Kivételes kezdeményezés a Geomagtól!

A Geomag mágneses építőjátékokat már szinte mindenki ismeri, így nem árulunk el újdonságot, hogy megint előrukkoltak egy igazán korszakalkotó ötlettel. Ez az elképesztő ötlet pedig azt foglalja magában, hogy az új szettek már teljes mértékben újrahasznosított műanyagból készülnek.

Várhatóan azok, amik mostantól kerülnek gyártásra, mind az új, környezetbarát megoldás alapján készülnek el.

Újrahasznosít a Geomag


Egy felelős játékgyártó nem csak arra fektet kiemelt figyelmet, hogy a gyermekek számára fejlesztő és szórakoztató játékokkal rukkoljon elő, hanem a példamutatás és az előrelátás is kulcsfontosságú. Mivel korántsem mindegy, hogy mi mindent teszünk a jövőnkért, így a legjobb, ha már az ifjabb generációt is arra neveljük, hogy vigyázzon a környezetére. Éppen ebben mutat példát a Geomag, hiszen még a csomagolás is újrahasznosított papírból készül, nem is beszélve a benne lévő műanyagokról. Nem termelnek veszélyes hulladékot és ezáltal garantáltan nem szennyezik a környezetet. 

Tudatosabb emberek


Ma már a szülők jelentős része is tudatosan áll a gyerekneveléshez, így próbálnak olyan játékokat a kezükbe adni, amik a fenntartható jövővel kapcsolatos elvárásoknak is megfelel. Egyre kevesebben vesznek felesleges, csomagolt játékokat, hogy utána mehessen a kukába a többségében műanyag csomagolóanyag. 

Természetesen ez egyáltalán nem egyszerű dolog, de nem is lehetetlen, hiszen elég csak alaposabban körülnézni a piacon. Ma már akár óvodáskortól is el lehet kezdeni a környezttudatosságra való nevelést, hiszen már a kicsik is megértik, hogy milyen egy PET palack. Azt is felfogják, hogy azt össze kell nyomni és szelektíven gyűjteni, hogy szállítás után egy új és jobb dolog készülhessen belőle. 

A Geomag népszerűsége töretlen, hiszen kevés olyan játék van, ami ennyire kézzelfoghatóan mutatja be a gyermekek szintjén a mágnesességet. Ami megtanítja arra, hogy mit jelent a vonzás és a taszítás és felfedi, hogy hogyan lehet minél kreatívabban építeni. 

Nem tartalmaz törékeny darabokat és a végtelenségig lehet őket kombinálni egymással. 3 évestől egészen a felnőttekig mindenkit elvarázsol a készlet, ami a mechanika világába is bevezeti a gyermekeket, ha az iránt érdeklődik. 

Tökéletes választás a gyermek fantáziájának fejlesztésére és a logikus gondolkodást is ösztönzi, hiszen ki kell találni, hogy mit és hogyan kell megépíteni úgy, hogy az elképzelt eredményt hozza. 

A szülő felelőssége itt abban mutatkozik meg, hogy mennyire fontos számára az, hogy a játék gyártója, amit a gyermekének vesz, mennyire áll környezettudatosan és példamutatóan a gyártáshoz. 

Nézz körül a Játéksziget kínálatában, és garantáltan megtalálod a fent említett Geomag készleteket!
  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek