Megjelent: 3 hónapja

Limuzinos körút az igazival

Megismerted a Nagy Őt, és szeretnéd, ha érezné, milyen fontos számodra? Közeleg a nagy nap, és azt akarod, hogy minden különleges legyen? Azt hiszem erre van megoldás: neked kell különlegessé tenned, de mi egy kicsit segítünk neked ebben úgy, hogy eláruljuk, ezt hogyan csinálhatod. Mit szólnál a limuzinbérlés szolgáltatáshoz?

Limuzinos körút az igazival
 

Lássuk, milyen romantikus pillanatokban tarthat veletek álmaitok járgánya, és pontosan mit takar ez a szolgáltatás!

Limuzin, champagne és esküvő

Az eleganciából és a luxusból sosem elég, főleg akkor nem, ha az esküvőnkről van szó. A VIP Limuzin limuzin esküvő jeligével kínálja fel szolgáltatását azoknak a bátor szerelmespároknak, akik mernek másféle megoldással előrukkolni.

A limuzin egy különleges esküvői transzfer, ami sajátos látványt tár a násznép elé. Van egy egyedi érzés, ami hozzá társítható. Arról nem is beszélve, hogy a család minden tagja együtt utazhat, ami csak még meghittebbé teszi ezt az eseményt.

Ugyanakkor egyben praktikus megoldás is. Nem kell a különféle kellemetlenségek miatt aggódni, és maximálisan az ifjú párra koncentrálhatunk, mindezt a legnagyobb komfortérzet megléte mellett. Arról nem is beszélve, hogy az A pontból B-be történő utaztatás kérdése egyaránt kipipálható.

Valentin napi meglepetés

Valentin napon minden a romantikáról szól. Ilyenkor a kapcsolat mindkét tagja arra törekszik, hogy elkápráztassa a másikat. Mivel ez a nap nem olyan, mint a többi szürke hétköznap, ezért jöhet a vörös rózsa, a pezsgő és a limuzin! Igen, a limuzin is!

Nem mindenki gondol bele, milyen különleges élményt adhat a párjának azzal, hogy limuzint bérel ezen a napon. Összeállíthatunk egy saját dal listát vagy akár azt az egy dalt is kiválaszthatjuk, ami a megismerkedésünkhöz köthető.

A hófehér Lincoln típusú limuzinok bármilyen romantikus program alatt tökéletesen helytállnak. De arra érdemes figyelni, hogy ne az utolsó napra hagyjuk a foglalást, mert nem biztos, hogy így lesz szabad autó.

Limuzinos utazás az évfordulónkon

A kapcsolat vagy a házasság évfordulója szintén okot ad az ünneplésre. Ha ezekről megfeledkezünk, az elég kényes szituációkat eredményezhet és a párunk is elszomorodhat emiatt.

A limuzinos randi összeköthető egy városnézéssel. Eközben mi lazíthatunk a kedvesünkkel a kényelmes bőr üléseken, hallgathatjuk a közös dalunkat és iszogathatunk. Ha még nem vagyunk házasok, akkor sor kerülhet a lánykérésre is.

Ezekben az elegáns járművekben minden megvan, ami egy ilyen alkalomhoz kell: komfort, különleges hangulatvilágítás és ha szeretnénk, finom italokat és nassolnivalókat is készítenek be nekünk. Ráadásul a díszítésről sem kell lemondanunk. Az pedig csak hab a tortán, hogy az autóban maximális diszkréciót biztosítanak számunkra.

A limuzin képe tehát abszolút illik a “rózsaszín ködös” programokhoz. Miért ne élnénk egy ilyen lehetőséggel?

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek