Megjelent: 4 éve

Magyari Andrea, az NNG Kft. HR igazgatója

Magyari Andrea közel 20 éves, nemzetközi cégnél szerzett munkatapasztalata és különböző regionális HR projektjei után 2009-től az NNG Kft. HR igazgatója és menedzsmentjének tagja.

Magyari Andrea 1971-ben született Budapesten. A Teleki Blanka Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett, majd ösztöndíjasként egy nemzetközi szállítmányozó cégnél szerzett munkatapasztalatot.

Villám kérdés-válasz:

- Belső vagy külső tréning?
- Belső.

- Motiválás jó fizetéssel vagy fejlődési és előrelépési lehetőséggel?
Fejlesztéssel.

- HR BP vagy sem?
- Inkább nem.

- Személyes meeting vagy konferenciabeszélgetés?
Személyes megbeszélés.

- Irodai munka ülve vagy állva?
- Ülve.
- Kiszervezés vagy házon belüli megoldás?
- Házon belül.

- Belső toborzás vagy külső toborzás?
- Belső toborzás.

- Csapatmunka vagy egyéni teljesítmény?
- Csapatmunka

- Főzés vagy étterem?
- Főzés.

- Konditerem vagy kerti munka?
- Kerti munka.

- Könyv vagy e-book?
- Könyv.
Nem sokkal ezután a Budapesten éppen ekkor irodát nyitó Price Waterhouse könyvvizsgáló és tanácsadó cégnél kapott álláslehetőséget, 1990. januárjától. Az akkor csupán néhány munkatársat foglalkoztató cégből mára már közel 700 fős PricewaterhouseCoopers 10 fős Humán Erőforrás osztályát vezette egészen 2009. február közepéig.
A HR-rel, mint szakterülettel 1997-ben hozta össze a sors, nem véletlenül, hiszen az emberekkel való foglalkozás és törődés egészen gyermekkorától meghatározó volt számára. Szakmai pályafutását tekintve tulajdonképpen végigjárta a céges langrétát, 2004-től pedig első számú HR vezetőként tevékenykedett.

Szakmáján belül kedvenc területe a kompenzáció, bár talán személyiségéből is fakadóan a HR minden területével volt lehetősége megismerkedni. Diplomáját szintén a HR területén szerezte 2002-ben a Pécsi Tudományegyetemen.

Közel 20 éves, nemzetközi cégnél szerzett munkatapasztalata és különböző regionális HR projektjei után 2009. február 16-tól az NNG Kft. HR igazgatója és menedzsmentjének tagja.

Szabadidejét legszívesebben férjével és nagylányával tölti, akit gyakran kísér el az otthonuk közelében lévő lovardába, amikor saját hobbijának, a természet szeretetének is időt szentel. Ezen kívül szívesen olvas és ápolja baráti kapcsolatait.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter