Megjelent: 2 éve

Miért kiváló megoldás a lakókonténer céges csapatépítő kirándulásokon?

Minden vállalkozás életében nélkülözhetetlen szerepet játszanak a különböző csapatépítő rendezvények, tréningek és kirándulások. Ezek a programok segítenek a munkatársak közötti kapcsolatok erősítésében, így a munkahelyi teljesítmény javításában is. A „vénasszonyok nyara” tökéletes időszak arra, hogy a csapatépítőt a természetben szervezzük meg. Ilyenkor lehet tökéletes alternatíva egy lakhatásra is alkalmas mobil konstrukció.

Drága szállodák helyett az élővilág közelsége-

Hogyan lehet segítségünkre egy vállalati workshop, tréning vagy egyéb rendezvény alatt a lakókonténer?

Különleges és nem mindennapi alternatíva

A lakókonténer számtalan pozitív jeggyel rendelkezik, amelyek közül a legfontosabb az egyediség. Az építmény változatos méretben, színben és kialakításban érhető el, a lehetőségek teljes mértékben testre szabottak. Könnyen mozgatható, költséghatékony és rendkívül strapabíró szerkezetről van szó, amely kiválóan ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak. Emellett gyorsan átalakítható, így egy céges csapatépítő kiránduláson akár több funkciót is elláthat egyszerre.

Drága szállodák helyett az élővilág közelsége

A lakókonténerek ideális szállások lehetnek. Semmi szükség arra, hogy méregdrága szállodai szobákért fizessünk, ahonnan ráadásul még az erdőt is nehéz megközelíteni. A vállalati kirándulás résztvevőinek különleges élményben lehet részük, mivel nemcsak egymással, hanem a természettel is közvetlen kapcsolatot alakíthatnak ki. Egy csörgedező patak melletti szálláshely mindenkit képes feltölteni, ami a szakmai teljesítményen is meg fog látszani.

Étkezések a természet lágy ölén

Rendeltetése szerint a lakókonténer eredetileg szálláshely vagy szállítóeszköz, de alkalmazható üzletként, irodaként, sőt akár még étkezőként is. A konténerek átalakításával egy közös ebédlőt is létrehozhatunk, ahol a munkatársak és a vezetőség együtt fogyaszthatják el a reggelit, ebédet és vacsorát. A kötetlen társalgás hozzájárul a kollégák cég iránti lojalitásának fejlesztéséhez, ami elősegíti a vállalat hosszú távú sikeres működését.

Kreatív csapatépítő tevékenységek

Természetesen nemcsak alvásra és étkezésre használhatjuk a konstrukciót, hanem különböző programok lebonyolítására is. Képzeljük el, hogy nem messze a lakókonténertől tábortűz körül zajló csapatépítő játékokat szervezhetünk. Ha pedig eleredne az eső, nagyszerű kommunikációs vagy problémamegoldó foglalkozásokat tudunk tartani a konténer falain belül. 

A munkatársak közös élményei támogatják a vállalat eredményességét. A természethez közeli csapatépítő tevékenységeknek pedig még nagyobb közösségkovácsoló ereje van. Ebben lehetnek nagy segítségünkre az egyszerűen mozgatható és átalakítható lakókonténerek. 

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek