Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Rendkívüli mértékben nőtt az atipikus foglalkoztatás

Egyre népszerűbb az atipikus foglalkoztatás hazánkban, hiszen egy év alatt a részmunkaidős foglalkoztatottak száma 20, a bedolgozói munkaviszony 35, a megbízási szerződések száma pedig átlagosan 44 százalékkal nőtt.

images

NEXONtime munkaidő-menedzsment rendszer

Az egyetlen valóban integrált rendszer Magyarországon: teljes körű megoldás a munkaidő-tervezéstől a bérszámfejtésig. Mérhetővé teszi a munkavállalók teljesítményét, kiszűri az erőforrás-gazdálkodási problémákat, így csökkenthetővé válnak a túlóraköltségek. biztonságos, elegáns beléptető rendszer dolgozói és vezetői önkiszolgáló felületek rugalmas beosztás-tervezés munkaidő-keretes foglalkoztatás támogatása


További információ

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint az atipikus foglalkoztatás térnyerése a nehéz gazdasági helyzetre vezethető vissza, a vállalkozások ugyanis a magas járulékok és adók miatt képtelenek növelni megszokott módon a létszámot.

Véleménye szerint a kormány hosszú idő óta nem terjesztett elő olyan javaslatot, amely több százezerrel növelhetné a foglalkoztatottak számát.

Magyar Hírlap
Follow hrportal_hu on Twitter