Megjelent: 2 hete

SAP Human Experience Summit: a siker kulcsa a munkavállalói élmény

Miért fontos, hogy a vállalatok a munkavállalókat helyezzék tevékenységük középpontjába, és hogyan növelhető a kollégák hatékonysága, bizalma és elkötelezettsége egy világméretű járvány idején?

Az SAP Human Experience Summiton ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők. A közép-kelet-európai régió HR szakemberei számára szervezett rendezvény interaktív virtuális élményt kínál SAP-s és független szakértők előadásaival, valamint jó példákkal elöljáró vállalatok vezetőinek kerekasztal-beszélgetéseivel.

A 2021. május 12-i SAP Human Experience Summit útmutatást nyújt és online együttműködési platformot kínál a digitális átalakuláshoz HR-szakemberek számára. Az eseményen a HR terület jelenlegi és jövőbeli trendjeiről, kihívásairól és innovatív megoldásairól fognak tapasztalatokat és véleményt cserélni a terület szakértői.

A 10.00-15.40 között tartó ingyenes rendezvényen való részvételhez csupán regisztrációra van szükség, az előadások és a teljes program magyar nyelvű tolmácsolással is elérhető. Az eseményen az SAP közép-kelet-európai jó példák, best practise-ek bemutatásával szeretne segítséget nyújtani abban, hogy hogyan érdemes a digitális jövő felé terelni a vállalatokat intelligens HR-folyamatok segítségével, valamint értékalapú humánerőforrás-menedzsment és pozitív munkavállalói élmény biztosításával.

A konferencia során a vállalati esettanulmányokat és az ügyfelek kerekasztal-beszélgetéseit elméleti előadások kísérik, amelyek olyan témák körül forognak majd, mint a modern vezetői készségfejlesztés és a menedzserek átalakult szerepe a pandémia utáni új környezetben; a tehetséggondozás jövője; a munkavállalók jólléte, és a munka és a magánélet egyensúlya a távmunka és az irodai munkavégzés kettőséből álló hibrid munkakörnyezetben. Gill Whitty-Collins véleményvezér, a „Miért győznek a férfiak a munkahelyen?” című könyv szerzője arról fog beszélni, hogy a munkahelyi sokszínűség miért vált a mai élményalapú humánerőfforás-menedzsment egyik legfontosabb trendjévé napjainkban.

Az eseményen csupa a régiónkból érkező vállalat mutatja majd be esettanulmányait. A Richter Gedeon, a magyar gyógyszeripari óriás HR vezetője a vállalat kékgalléros, azaz fizikai munkaereje számára kialakított teljesítménymenedzsment-rendszerük legfontosabb elemeiről és tanulságairól fog beszámolni. Az MHP, Ukrajna legnagyobb csirketermelője és -exportőre, valamint a Telekom Srbija képviselői arról fognak eszmét cserélni, hogy hogyan valósul meg a munkavállalói élménymenedzsment cégeiknél, míg a horvát Atlantic Group - a délkelet-európai régió élelmiszer- és italgyártási piacának vezető vállalatának - tehetséggondozási vezetője munkáltatói márkaépítési és toborzási stratégiájukról beszél majd részletesebben. A Foxconn Csehország, a gyártó legfontosabb európai telephelyének és elektronikai ipari központjának HR-igazgatója arról osztja meg tapasztalatait, hogy hogyan lehet a mai kiszámíthatatlan körülmények között is agilis üzleti kultúrát építeni.

Ezenkívül nem maradhat el a vállalkozások számára elérhető technológia gyakorlati bemutatása sem. Az SAP SuccessFactors szakértői rövid ízelítőt adnak a HR folyamatok felhőalapú menedzselésére specializált SAP termékcsalád képességeiről, a fizetési, jutalmazási és alapvető adminisztrációs feladatok kezelésének újgenerációs lehetőségeiről, valamint a munkavállalói élmény menedzselését támogató megoldásokról.

Azok, akik csatlakoznak a független iparági vezetőket, SAP ügyfeleket és partnereket felvonultató egynapos konferenciához, megismerhetik, hogy hogyan lehet összehangolt, személyre szabott, és pozitív élményeket nyújtani megfelelő HR stratégiával, innovatív digitális platformra és eszközökre támaszkodva. Egy egyszerű regisztráció után hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat minden résztvevő, hogy új szintre tudja emelni kapcsolatát munkavállalóival!
  • 2021.05.25HBLF Nemzetközi XMentor Program 4. Kick-off esemény 2021. májusában a HBLF szervezésében negyedszerre indul el díjnyertes Nemzetközi XMentor Programunk, a legbefolyásosabb magyar üzleti vezető nők és nemzetközi mentorok támogatásával. A 2017-ben indult, szervezetek és szektorok közötti programot a női vezetők támogatására hoztuk létre és immár angol és magyar nyelven is elérhető! Open Spotlight Award díjat nyert programunk az út elején járó és már úton lévő női vezetők személyes és szakmai fejlődését támogatja. Nemzetközi, befolyásos és elismert mentor hálózatunkon keresztül a mentoráltak számára vállalatok és szervezetek közötti tudás- és tapasztalatmegosztást biztosítunk, emellett önismereti és szakmai fejlődést, valamint a kapcsolatrendszer bővülését. Részletek Jegyek
  • 2021.05.28Vegyen részt Ön is az EU Sokszínűségi Hónapján! Az Európai Sokszínűségi Hónap az Európai Unió egészében felhívja a figyelmet a munkahelyeken és a társadalmon belül a sokszínűség és a befogadás fontosságára. Elismeri a szervezetek arra irányuló erőfeszítéseit, hogy a munkahelyeken előmozdítsák a sokszínűséget és befogadó munkakörnyezetet alakítsanak ki. Az Európai Bizottság jogalkotási intézkedések révén hosszú ideje elkötelezetten támogatja a sokszínűség és a befogadás előmozdítását, valamint a megkülönböztetés elleni küzdelmet. Az említett intézkedések hozzájárultak az egyenlőség javításához, és emberek milliói számára tették lehetővé, hogy a lehető legjobban kibontakoztathassák a bennük rejlő lehetőségeket. Az EU Sokszínűségi Karta Magyarország - az EU kizárólagos partnerszervezeteként Magyarországon - szeretettel invitál meg mindenkit az EU Sokszínűségi Hónap ingyenes eseményeire. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter