Megjelent: 8 hónapja

SAP Human Experience Summit: a siker kulcsa a munkavállalói élmény

Miért fontos, hogy a vállalatok a munkavállalókat helyezzék tevékenységük középpontjába, és hogyan növelhető a kollégák hatékonysága, bizalma és elkötelezettsége egy világméretű járvány idején?

Az SAP Human Experience Summiton ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az érdeklődők. A közép-kelet-európai régió HR szakemberei számára szervezett rendezvény interaktív virtuális élményt kínál SAP-s és független szakértők előadásaival, valamint jó példákkal elöljáró vállalatok vezetőinek kerekasztal-beszélgetéseivel.

A 2021. május 12-i SAP Human Experience Summit útmutatást nyújt és online együttműködési platformot kínál a digitális átalakuláshoz HR-szakemberek számára. Az eseményen a HR terület jelenlegi és jövőbeli trendjeiről, kihívásairól és innovatív megoldásairól fognak tapasztalatokat és véleményt cserélni a terület szakértői.

A 10.00-15.40 között tartó ingyenes rendezvényen való részvételhez csupán regisztrációra van szükség, az előadások és a teljes program magyar nyelvű tolmácsolással is elérhető. Az eseményen az SAP közép-kelet-európai jó példák, best practise-ek bemutatásával szeretne segítséget nyújtani abban, hogy hogyan érdemes a digitális jövő felé terelni a vállalatokat intelligens HR-folyamatok segítségével, valamint értékalapú humánerőforrás-menedzsment és pozitív munkavállalói élmény biztosításával.

A konferencia során a vállalati esettanulmányokat és az ügyfelek kerekasztal-beszélgetéseit elméleti előadások kísérik, amelyek olyan témák körül forognak majd, mint a modern vezetői készségfejlesztés és a menedzserek átalakult szerepe a pandémia utáni új környezetben; a tehetséggondozás jövője; a munkavállalók jólléte, és a munka és a magánélet egyensúlya a távmunka és az irodai munkavégzés kettőséből álló hibrid munkakörnyezetben. Gill Whitty-Collins véleményvezér, a „Miért győznek a férfiak a munkahelyen?” című könyv szerzője arról fog beszélni, hogy a munkahelyi sokszínűség miért vált a mai élményalapú humánerőfforás-menedzsment egyik legfontosabb trendjévé napjainkban.

Az eseményen csupa a régiónkból érkező vállalat mutatja majd be esettanulmányait. A Richter Gedeon, a magyar gyógyszeripari óriás HR vezetője a vállalat kékgalléros, azaz fizikai munkaereje számára kialakított teljesítménymenedzsment-rendszerük legfontosabb elemeiről és tanulságairól fog beszámolni. Az MHP, Ukrajna legnagyobb csirketermelője és -exportőre, valamint a Telekom Srbija képviselői arról fognak eszmét cserélni, hogy hogyan valósul meg a munkavállalói élménymenedzsment cégeiknél, míg a horvát Atlantic Group - a délkelet-európai régió élelmiszer- és italgyártási piacának vezető vállalatának - tehetséggondozási vezetője munkáltatói márkaépítési és toborzási stratégiájukról beszél majd részletesebben. A Foxconn Csehország, a gyártó legfontosabb európai telephelyének és elektronikai ipari központjának HR-igazgatója arról osztja meg tapasztalatait, hogy hogyan lehet a mai kiszámíthatatlan körülmények között is agilis üzleti kultúrát építeni.

Ezenkívül nem maradhat el a vállalkozások számára elérhető technológia gyakorlati bemutatása sem. Az SAP SuccessFactors szakértői rövid ízelítőt adnak a HR folyamatok felhőalapú menedzselésére specializált SAP termékcsalád képességeiről, a fizetési, jutalmazási és alapvető adminisztrációs feladatok kezelésének újgenerációs lehetőségeiről, valamint a munkavállalói élmény menedzselését támogató megoldásokról.

Azok, akik csatlakoznak a független iparági vezetőket, SAP ügyfeleket és partnereket felvonultató egynapos konferenciához, megismerhetik, hogy hogyan lehet összehangolt, személyre szabott, és pozitív élményeket nyújtani megfelelő HR stratégiával, innovatív digitális platformra és eszközökre támaszkodva. Egy egyszerű regisztráció után hasznos tapasztalatokkal gazdagodhat minden résztvevő, hogy új szintre tudja emelni kapcsolatát munkavállalóival!
  • 2021.12.07Babér Panoráma - Online bérszámfejtési konferencia Tekintsen ki velünk a legfontosabb tb- és bérszámfejtést érintő jogszabályváltozásokra a BaBér és az Abacus szervezésében megvalósuló Panoráma 2022 Bérszámfejtési Konferencián. Az egész napos szakmai előadások során neves előadók értelmezik a 2022. évre vonatkozó szja, kötelező egészségbiztosítás, tb fedezeti rendszer és a munkáltatói járulékbevallások vonatkozó jogszabály-változásait. Részletek Jegyek
  • 2021.12.10joee tesztesemeny2 tesztesemény2 Részletek Jegyek
  • 2021.12.13Mentorált képzési forma – Jó a munkavállalónak, jó a munkáltatónak Ha egy kollégát megkérdezünk arról, hogy miből van egyre kevesebb, akkor nagy valószínűséggel az „idő” hangzik el válaszként. Részletek Jegyek
  • 2022.01.04HAPPY NEW WORK! meetup Vajon 2022 milyen kihívásokat tartogat a számunkra, ki hogyan látja a munka(végzés) jövőjét, milyen akadályokkal szembesülhetünk és hogyan készülhetünk fel mindezekre? Ha érdekel a téma, akkor regisztrálj a KÜRT Akadémia ingyenes, online meetupjára! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Minden, amit a céges szemészeti szűrésről tudni érdemes

A munkavállalók többsége csak akkor fordít igazán figyelmet a látásvizsgálat fontosságára, amikor a megromlott látás már végképp... Teljes cikk

Év végi juttatások? Céges karácsonyi vacsora? - Mutatjuk mire készülhetnek a munkáltatók és a munkavállalók idén karácsonykor!

Közeleg az év vége, már időszerű az év végi juttatások kérdése és az év végi vacsora, buli megszervezése. Azonban ezek előkészítése,... Teljes cikk

Céges karácsony: online is épülhet a csapat

Magyar startup játéka pótolhatja az elmaradó évzáró rendezvényeket. Teljes cikk