Megjelent: 6 éve

Svájci és magyar partnerek részvételével zajlik a Revita Alapítvány projektje, a KRAFT

Munkaerő-piaci szolgáltatásokat fejleszt a Revita Alapítvány partnereivel, amellyel a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű emberek munkába állási esélyeit javítják.

A Revita Alapítvány a svájci Förderverein cocomo-val, valamint két magyar partnerével, a CSAT Egyesülettel és az OKIDE-vel 2014-ben is folytatja a korábban megkezdett módszertani munkát a munkaerő-piaci szolgáltatások fejlesztése terén. A „KRAFT - Kreatív, fejlesztő, gyakorlatorientált módszerek az egyéni fejlesztésben” elnevezésű projekt keretében olyan módszerek és eszközök fejlesztését tűzte ki célul a magyar-svájci konzorcium, amelyek a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű emberek munkába állási esélyeit javítják, illetve az őket támogató civil szakmai szolgáltató szervezetek munkáját segítik.

A hazai és svájci módszerek célirányos feltárását és megismerését követő fejlesztő munka egy kézzelfogható, jól demonstrálható, megfizethető, ugyanakkor hatékony módszer és a hozzá kapcsolódó eszköz kialakítására, további partnerek bevonásával történő tesztelésére és elterjesztésére fókuszál. A projekt eredményeként kifejlesztett gyakorlatorientált módszer a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű emberek felmérésére, felkészítésére szolgál.

A projekt a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg (TPPA/2013/03/26).
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter