Megjelent: 4 éve

Többféleképpen támogathatja a munkáltató a dolgozó étkezését

Rendszeresen a juttatási népszerűségi listák élén végez az étkezés munkáltatói támogatása. Ide sorolható a "hideg" étkezés vagyis a fogyasztásra kész étel vásárlása, de kedvelt juttatás lehet a "meleg" étkezés is, azaz az étkezés biztosítása. Ezért tekinti át Fata László, cafeteria szakértő a 2017-es év kínálatát, ahol a régi támogatási lehetőség mellett újak is szóba jöhetnek.

Fogyasztásra kész étel vásárlás

1. Az Erzsébet-utalvány 2017-ben is megfelelő juttatás lesz erre. A legfrissebb (várható) szabályok alapján összeghatár nélkül adható majd 49,56% közteherrel.

2. Sok utalványszolgáltató 2017-re az ajándékutalványa felhasználási körében is megjeleníti a fogyasztásra kész ételt. A legfrissebb (várható) szabályok alapján összeghatár nélkül adható majd 49,56% közteherrel ez is.


Meleg étkezés, étkezési szolgáltatás biztosítása1. Munkahelyi étkeztetés a klasszikus munkahelyi ételfogyasztás a legfrissebb (várható) szabályok alapján összeghatár nélkül adható majd 49,56% közteherrel.

2. Széchenyi Pihenő Kártya vendéglátás alszámla jövőre is éves 150.000 forint értékig ad lehetőséget várhatóan 34,22% közteherrel, hogy étkezőhelyeken fizessünk vele. A keret felett itt is valószínű, hogy 49,56% közteherrel számolhatunk.

3. Az Erzsébet-utalvány 2017-ben is megfelelő juttatás lesz a meleg étkezés támogatásához is. A legfrissebb (várható) szabályok alapján összeghatár nélkül adható majd 49,56% közteherrel.

4. Sok utalványszolgáltató 2017-re az ajándékutalványának felhasználási körében is megjeleníti az étkezőhelyi felhasználás lehetőségét is. A legfrissebb (várható) szabályok alapján összeghatár nélkül adható majd 49,56% közteherrel ez is.

Nagyon fontos lesz jövőre, hogy milyen célra szeretnénk majd juttatást adni, mert lehetséges, hogy az adott célhoz többféle lehetőségünk is rendelkezésre áll. Ezek közül aztán a közteher, adminisztrációs feladatok stb. alapján tudjuk kiválasztani azt a juttatási elemet, amellyel ezt valóban meg tudjuk valósítani.

Cafeteriatrend
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Lejáró SZÉP Kártya egyenlegek - mi lesz velük?

Az elmúlt hetekben, hónapokban több kártyabirtokosnak is okozhatott fejtörést a Széchenyi Pihenő Kártyán lévő egyenlegek... Teljes cikk

Koronavírus ide vagy oda, rekordot döntött a SZÉP-kártya

A munkáltatókat a járvány a juttatási rendszerek átgondolására késztette. Sok helyen megszorításokra volt szükség, míg máshol az igényeket... Teljes cikk

Ezek a juttatások járnak a március 8-tól otthon maradóknak

Alapesetben sem a március 8-tól két hétre bezáró üzletek dolgozóinak, sem a gyermekeikkel otthon maradóknak nem jár munkabér. Más a helyzet, ha a... Teljes cikk