Megjelent: 4 éve

Transition/Migration Manager

Ezek a típusú szerepkörök a Shared Service Centerekben lelhetőek fel, ahol egy külföldi országból hoznak át bizonyos folyamatokat, melyeket ezt követően Magyarországról fognak ellátni.

A Transition manager feladata, hogy egy-egy teljes vagy rész folyamat áthozására irányuló projekt megfelelően legyen megtervezve és kivitelezve. Azaz sikeresen tudják működtetni innen Magyarországról is.

A Transition managerek száma eltérő lehet az SSC méretétől és bővülési ütemétől függően. Van ahol csak 1-2 ilyen pozíció működik, de nagyobb centereknél akár 5-8 ilyen funkció is létezhet egymással párhuzamosan.

Iskolai végzettség tekintetében nincs megkötés, de többnyire közgazdász vagy valamilyen gazdasági végzettséggel rendelkező szakirányú diplomával rendelkező szakemberek ülnek ezekben a pozíciókban.


A munkakör leírását Patai Krisztina, a Randstad IT/ Telco senior branch managere készítette
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter