kapubanner for mobile
Megjelent: 1 éve

VEZETŐI AKADÉMIA - Vezetői kihívások változó, bizonytalan környezetben

Életünk egyik legmeghatározóbb része a folyamatos változás, ez az utóbbi években pedig csak fokozódik. Nem könnyű így teljesíteni, hiszen ez mindig új helyzetfelismerést és komoly alkalmazkodást igényel tőlünk. A vezetőknek különösen nehéz dolguk van, hiszen nem csak az őket érő negatív hatásokat, hanem a munkavállalók által megélt helyzeteket is kezelniük kell.

pannonjob vezetői akadémia-

Bizonytalan gazdasági helyzet, esetleges újabb pandémia hullám lehetősége, fokozódó munkaerőhiány, csak néhány a vállalatokat és a munkavállalókat érő szorongáskeltő hatások közül. Szervezetfejlesztőként azt látjuk, hogy ennek a fokozott nyomásnak a kezelésében szükséges segítséget nyújtanunk a vezetőknek.

Ennek tudatában állítottuk össze Vezetői akadémia című on-line programsorozatunkat, amely keretein belül igyekeztünk minél változatosabb háttérrel rendelkező előadókat meghívni. 

Vendég előadóink között köszönthetjük Dr. Kemény Dénest, Al Ghaoui Hesnát és Dr. Szondy Mátét. A Pannonjob, illetve a szervezetfejlesztési szféra képviseletében pedig Molnár Attila és Gácsi Anna előadását hallgathatjuk meg.

Előadásaink témájáról bővebben:

Kemény Dénes - Vezetői szerep és csapatépítés nyomás alatt

Időpont: 2022.11.17

Dr. Kemény Dénes háromszoros olimpia bajnok vízilabda-válogatott szövetségi kapitány. Előadásán keresztül a résztvevők megismerhetik, hogy milyen vezetői látásmód jelentette a sikert az utóbbi évtizedek vitathatatlanul legeredményesebb csapatának irányításában, valamint példáin keresztül megérthetik, hogy az általa kínált eszközök hogyan használhatóak az üzleti életben, vezető működésben. Dénes szerint ha a csapat tagjai azt látják, hogy a vezető folyamatosan fejlődik és keményen dolgozik, akkor érzékelni fogják, hogy mindent elkövet a közös cél elérése érdekében, és ők is keményen fognak dolgozni, mindent megtesznek majd a folyamatos fejlődésért.

Al Ghaoui Hesna - Krízisből erő

Időpont: 2022.11.17

Al Ghaoui Hesna haditudósításairól híres riporter és író, az utóbbi években azt kutatta, hogy miként tudjuk félelmeinket saját előnyükre fordítani. Szerinte érdemes a félelemre úgy gondolni, mint egy iránytűre, ami megmutatja, merre van dolgunk, hol van olyan területe az életünknek, ahol fejlődhetünk. Előadónk tapasztalásain keresztül mutat rá a félelem legmélyebb rétegeire, valamint arra, hogy hogyan érdemes szembenéznünk félelmeinkkel, és megismerni azok természetét. Előadásában különösen hasznos tanácsokat fog adni a vezetőknek, akiknek nem csak az őket érő stresszt, hanem a munkavállalóikat érő nehéz helyzeteket is megfelelően kell kezelniük.

Gácsi Anna - Csapatok reziliens képessége

Időpont: 2022.11.17

Gácsi Anna fejlesztési szakmai vezető, tréner, tanácsadó. Több éves vezetői képzésekben szerzett tapasztalata alapján ismeri, hogy a vállalatok milyen problémákkal küzdenek munkájuk során. Előadónk szerint krízishelyzetben a hatékonyság kulcsa, hogy a csapat képes-e higgadtan kezelni a felmerülő problémákat. Jól működő csapatokban ezeket a helyzeteket a bizalom és a kommunikáció magas szintje segíti megoldani. Előadásában azokra a munkahelyi játszmákra mutat rá, amelyek megértése átláthatóbbá teszi a hétköznapi helyzeteket. Ez a megértés a vezetőknek új nézőpontot nyújt a konfliktusok kezelésében, a játszmák felismerésében, valamint azok feloldásában.

Szondy Máté - Reziliens vezető Változások és stressz. Hogyan segítsük a megküzdést egyéni és vállalati szinten?

Időpont: 2022.11.17

Szondy Máté klinikai szakpszichológus, családterapeuta, „mindfulness” oktató. Előadásában arról fog beszélni, hogy hogyan ismerhetjük fel a kollégák stresszreakcióit, és miként segíthetjük őket a változáshoz való hatékony alkalmazkodásban. Máté véleménye szerint a változás állandó az életünkben, amely szorongáskeltő minden ember számára. A folyamat egyes szakaszain megyünk keresztül, amely keretein belül eljutunk a tagadástól/ elbagatellizálástól egészen a sikeresen megoldott problémáig. Az előadásban arra is kitér, hogy vezetőként milyen eszközeink vannak saját magunk és munkatársaink támogatására.

Molnár Attila - Hatékony vezetői működés a változásgazdag, bizonytalan környezetben

Időpont: 2022.11.17

Molnár Attila a közel 3000 munkavállalót foglalkoztató Pannonjob ügyvezetője, emellett pedig számos vezetőfejlesztési program lebonyolítását tudhatja maga mögött. Véleménye szerint a vezetői kompetenciák (pl. motiválás, visszajelzés, számonkérés, csapatépítés képessége) nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy menedzsernek választott szakértőink megfelelően tudjanak irányítani egy csapatot. Előadásában ezekben a kérdésekben nyújt útmutatást a mostani bizonytalan környezeti hatások tükrében.

Mindenkit várunk on-line programsorozatunkon, aki a tudatos és reziliens vezetés témakörében szeretné tudását gyarapítani. Előadásainkat követően a részvételt igazoló bizonyítványt is kiállítunk minden résztvevőknek!

További részletek és jelentkezés az alábbi linken:

www.pannonjob.hu/pannonjob-VEZETŐI-akademia-1

  • 2023.12.31Készüljön fel a külföldön való jelenlétre a Global Mobility modullal! A külföldi üzleti jelenlét komoly versenyelőnyt kínál, ám egyúttal számos jogi kérdést is felvet. Ha a szervezet nincs tisztában a hatályos jogi háttérrel (pl. nemzetközi közjog, közösségi jog, társasági jog, munkajog, adójog, társadalombiztosítási jog, idegenrendészeti jog), akkor számos probléma, kockázati tényező merülhet fel. Az alap szintű modul tartalmazza a szükséges jogi szabályokat, folyamatábrákat (pl. Közvetlen befektetési lehetőségek, Tartózkodási, letelepedési és munkavállalási közjogi szabályok, Munkajogi szabályok, Adózási szabályok). A plusz szint egy online kurzussal egészül ki.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek