Megjelent: 5 éve

Világítás ventilátorral

Világítás nélküli helyiség nincs. Ideális olyan világítást választanunk, amely még egyéb funkcióval is rendelkezik. Napjaink extra forró, még a lakásban is perzselő időjárás esetében ideális, ha ez a funkció a ventilátor. Ennek köszönhetően a mennyezeti lámpa kellemesen keringeti a levegőt a szobában is.

images


A ventilátorok tulajdonságai

A hagyományos álló modelleket mindenki ismeri, és talán tart is egyet otthon belőle. A régebbi modellek ezekből nagyon zajosak is lehetnek működés közben. Továbbá az általuk generált huzatban ülni sem túl kényelmes, sőt egészségügyi kockázattal is jár. Hiszen a fülünk nagyon könnyen és gyorsan huzatot kaphat, de meg is fázhatunk a nyári melegben.

A mai modellek már garantálják a szinte zajtalan működést, valamint a lapátszámok kialakításának köszönhetően ezek valóban keringetik a levegőt ahelyett, hogy pont az arcunkba csapnák azt.

Lámpatestek ventilátorral

A mennyezeti lámpatesteket minden helyiségben alap világítási eszközként tartjuk számon. Ezekből a kivitelekből a mennyezeti ventilátoros lámpák szerepelnek az élvonalban.

Költséghatékony üzemeltetésűek, sőt a ventilátorának köszönhetően kellemesebbé teszi lakásunkban a napokat. A lámpák ventilátorait működtető szerkezetek is fejlődtek. A korábban tapasztalt hangos működéshez képest ezek már jóval kevesebb zajt csapnak. Ezek a lámpatestek változatos megjelenésűek. Megtalálhatóak közöttük az egy izzós, illetve a több izzós lámpa megoldások is. Napjaink nagy előnye, hogy a korábban standard lapátszám is megszűnt. A lapátok számai, sőt a formaviláguk, valamint a színviláguk is sokkal változatosabb képet mutat. A régi porfogókból mára igazi dekorációs elemmé váltak.

Technológia

A ventilátoros lámpa megoldások a vezérlés területén is nagy fejlődésen mentek keresztül. A korábbi húzó kapcsolós megoldás mellett a LED-eknek köszönhetően a távirányítós vezérlés is elérhetővé vált. Az innovatív technológiát a lámpák, ventilátorok izgalmas megjelenéssel összekötve népszerű világítási megoldást hoztak létre. Ezek között minden lakberendezési stílus megtalálhatja a hozzá passzoló megjelenési formát. A klímagépekkel ellentétben ez a termékkategória egy sokkal elérhetőbb ár-érték arányban mozog, szerelése is kisebb költséggel és kevesebb kosszal jár.

A globális felmelegedés nem egy kitalált szöveg. A Föld változik, részben miattunk. Előreláthatólag a jövőben is nagyon sok hasonló időszakra számíthatunk, amikor a hőmérséklet hirtelen a csillagos egekbe szökik. A klímával ellentétben a ventilátoros lámpa karbantartási költsége a megszokott villanykörte vásárlásával ki is merül. Fogyasztás szempontjából is sokkal előnyösebbek a lámpák a klímával szemben. Ezen kivitelek használatával a fogyasztásunk, így a villanyszámlánk sem fog a csillagos egekbe szökni.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Több mint 13 millió forintos kártérítést kapott egy férfi, mert unalmas volt a munkája

A francia férfi depressziós lett, miután lefokozták menedzseri pozíciójából. Teljes cikk

Mennyit kereshet egy képzett barista?

Sorra nyílnak a specialty kávézók, de mellettük az olyan helyek is, ahol a minőségi kávé készítésére különös gondot fordítanak. Ennek... Teljes cikk

Így búcsúztatták kollégái a nyugdíjba vonuló buszsofőrt

A nyugdíjba vonuló buszvezető 17 évet dolgozott a BKV-nál. Teljes cikk