Megjelent: 5 éve

Világítás ventilátorral

Világítás nélküli helyiség nincs. Ideális olyan világítást választanunk, amely még egyéb funkcióval is rendelkezik. Napjaink extra forró, még a lakásban is perzselő időjárás esetében ideális, ha ez a funkció a ventilátor. Ennek köszönhetően a mennyezeti lámpa kellemesen keringeti a levegőt a szobában is.


A ventilátorok tulajdonságai

A hagyományos álló modelleket mindenki ismeri, és talán tart is egyet otthon belőle. A régebbi modellek ezekből nagyon zajosak is lehetnek működés közben. Továbbá az általuk generált huzatban ülni sem túl kényelmes, sőt egészségügyi kockázattal is jár. Hiszen a fülünk nagyon könnyen és gyorsan huzatot kaphat, de meg is fázhatunk a nyári melegben.

A mai modellek már garantálják a szinte zajtalan működést, valamint a lapátszámok kialakításának köszönhetően ezek valóban keringetik a levegőt ahelyett, hogy pont az arcunkba csapnák azt.

Lámpatestek ventilátorral

A mennyezeti lámpatesteket minden helyiségben alap világítási eszközként tartjuk számon. Ezekből a kivitelekből a mennyezeti ventilátoros lámpák szerepelnek az élvonalban.

Költséghatékony üzemeltetésűek, sőt a ventilátorának köszönhetően kellemesebbé teszi lakásunkban a napokat. A lámpák ventilátorait működtető szerkezetek is fejlődtek. A korábban tapasztalt hangos működéshez képest ezek már jóval kevesebb zajt csapnak. Ezek a lámpatestek változatos megjelenésűek. Megtalálhatóak közöttük az egy izzós, illetve a több izzós lámpa megoldások is. Napjaink nagy előnye, hogy a korábban standard lapátszám is megszűnt. A lapátok számai, sőt a formaviláguk, valamint a színviláguk is sokkal változatosabb képet mutat. A régi porfogókból mára igazi dekorációs elemmé váltak.

Technológia

A ventilátoros lámpa megoldások a vezérlés területén is nagy fejlődésen mentek keresztül. A korábbi húzó kapcsolós megoldás mellett a LED-eknek köszönhetően a távirányítós vezérlés is elérhetővé vált. Az innovatív technológiát a lámpák, ventilátorok izgalmas megjelenéssel összekötve népszerű világítási megoldást hoztak létre. Ezek között minden lakberendezési stílus megtalálhatja a hozzá passzoló megjelenési formát. A klímagépekkel ellentétben ez a termékkategória egy sokkal elérhetőbb ár-érték arányban mozog, szerelése is kisebb költséggel és kevesebb kosszal jár.

A globális felmelegedés nem egy kitalált szöveg. A Föld változik, részben miattunk. Előreláthatólag a jövőben is nagyon sok hasonló időszakra számíthatunk, amikor a hőmérséklet hirtelen a csillagos egekbe szökik. A klímával ellentétben a ventilátoros lámpa karbantartási költsége a megszokott villanykörte vásárlásával ki is merül. Fogyasztás szempontjából is sokkal előnyösebbek a lámpák a klímával szemben. Ezen kivitelek használatával a fogyasztásunk, így a villanyszámlánk sem fog a csillagos egekbe szökni.
  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter