8 szűk esztendő jöhet a munkaerőpiacon"/>
Megjelent: 11 éve

8 szűk esztendő jöhet a munkaerőpiacon

A globális válság nyomán bekövetkezett munkapiaci krízis még akár nyolc évig is eltarthat - a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet, az ILO becslései szerint.

Az ILO, a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet, a globális munkapiaci válság akár nyolc évig is tarthat Az ILO főtitkára - aki szervezet éves genfi konferenciáján szólt erről - úgy véli: a politikusok világszerte nem tettek eleget a munkapiaci válság emberi és szociális következményeinek enyhítéséért.

Bár mutatkoznak jelek, hogy a globális gazdasági visszaesés üteme enyhül, a gazdasági környezet még mindig erőtlen, és a legtöbb szakértő szerint a felívelés lassú lesz. Juan Somavia szerint mindez azt jelenti, hogy a világ még egy hat-nyolc évig tartó munkapiaci és szociális válságot lesz kénytelen átélni.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter