Megjelent: 9 éve

A Mars nemcsak foglalkoztatja, de díjazza is a kiváló nőket

Ötödik alkalommal rendezte meg esélyegyenlőségi konferenciáját az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham). A rendezvény keretében a zsűri tagjai idén másodjára adták át a Női Kiválósági Díjat, amelyet ezúttal Szűts Ildikó, az OTP kommunikációs igazgatója nyert el.

Az idén, akárcsak a tavalyi évben, 52 jelölés érkezett a pályázatra. A Mars Magyarország a Női Kiválóság Díj megalapításának egyik kezdeményezője volt a Morgan Stanley mellett, a díjátadót pedig már a második alkalommal támogatja.

A zsűri a fődíj mellett külön elismerést adott mind az öt hölgynek, akik a döntőbe kerültek, mivel az ő munkásságukat értékelték leginkább példamutatónak. A Női Kiválóság Díját ezúttal Szűts Ildikó, az OTP kommunikációs igazgatója nyerte el.

Szűts Ildikó korábbi munkahelyén, a Magyar Postánál eltöltött évei alatt magas szakmai színvonalon és nagy empátiával vezette be az addig ismeretlen humán erőforrás-menedzsment és szervezetfejlesztési modelleket. Az érdekképviseletekkel való együttműködés során páratlan konfliktuskezelési és tárgyalási sikereket ért el. Vezetése alatt a Magyar Posta nem szorult állami támogatásra, a HR szervezet pedig számos nemzetközi díjat nyert. Jelenleg az OTP Bank kommunikációs igazgatójaként tevékenykedik, munkásságával ott is példát állítva a fiatal női vezetők számára.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter