Megjelent: 1 éve

A WC-előke fontossága

A fürdőszoba stílusát és hangulatát nemcsak a falszín és a burkolat, csempe határozza meg, hanem a fürdőszobai textilek is. A fürdőszobai textilek segítségével könnyen kialakíthat egységes stílust és kellemes hangulatot. Válasszon egy puha kádkilépőt, WC-előkét színben hozzáillő törölközőkkel, fürdőköntössel és zuhanyfüggönnyel. Felfrissítheti a fürdőt egy vízkék, mentazöld vagy a tisztaságot szimbolizáló fehér színnel.

WC-előke gondoskodik a lábak komfortérzetéről

A kádkilépők és WC-előkék nem csupán esztétikusabbá, hanem komfortosabbá is teszik a fürdőszobát. A szőnyegek alján található csúszásgátló gumiréteg gondoskodik arról, hogy a helyén maradjon a fürdőszobai textil.

A MÖBELIX WC-előke választékában a kényeztetően puha zseníliától kezdve a hosszú szálú mikroszálas változatig mindent megtalál. Hangolja őszre a fürdőszobáját is, és válasszon őszi levél mintás, bézs színű darabot.

Ha nem biztos benne, hogy milyen szín festene jól, akkor válassza a fehéret, mely minden fürdőszobába illik.

A kádkilépők és WC-előkék pihe-puhák, annak érdekében, hogy kellemes legyen rálépni mezítláb. Ha némi változtatásra vágyik fürdőszobájában anélkül, hogy mélyen a pénztárcájába kellene nyúlnia, akkor egyszerűen csak cserélje le a régi WC-előkét és fürdőszobaszőnyeget. Meglátja, egy új szín és anyagstruktúra csodákra képes.

Kényelem a legkisebb helyiségben is

Kényelem szempontjából nem mellékes a mellékhelyiség sem. Miért hiányozna szőnyeg a WC-ből? A WC az a helyiség, ahol általában nincs feltekerve magas hőfokra a fűtés, mert nem töltünk ott sok időt, ezért nem is lenne észszerű megoldás. Éppen ezért biztosítson a lábának puha és meleg érzést egy vastag WC-előkével. Ne feledkezzen meg a WC papír tartóról és a WC keféről sem. Törekedjen ebben a helyiségben is a harmóniára és válasszon színben, a szőnyeghez illő vendég törölközőket, amiket egy csinos fonott kosárban tárolhat összetekerve.

Természetes fény esetén helyezhet egy-két zöld cserepes növényt is az ablakba, melyek a levegőt tisztítják.

Mindenképpen gondoskodjon a megfelelő világításról és igény esetén polcról is, ahol a WC-papír, olvasnivaló és dekorációk helyezhetők el. Potpourrival gondoskodhat a kellemes illatról is. Egy hangulatos kép is elhelyezhető a falon, így komfortossá válik a lakás legkisebb helyisége is.

Hogyan őrizze meg a WC-előke tisztaságát, puhaságát?

A fürdőszobában használt textilek, szőnyegek esetében még inkább oda kell figyelni a tisztaságra. Ezért a WC-előkéket is rendszeresen mossa mosógépben, 30 fokos hőmérsékleten. Magasabb hőmérsékleten való mosás és szárítógép használata nem javasolt az alján lévő csúszásgátló réteg miatt.

Mosás után gondosan terítse ki és szárítsa meg, lehetőség szerint a szabad levegőn, hogy elkerülje azt, hogy pangó víz maradjon a textíliában, ami kellemetlen szagokat eredményezhet.

  • 2023.01.12Zoom Nyílt Nap - Fenntarthatósági Alapismeretek Képzés Zoom tájékoztató a 2023. február 03-án induló Fenntarthatósági Alapismeretek Képzésről. A csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket regisztrációt követően küldjük. Reigsztráció emailben a [email protected] címen. (Hornyai Marietta client partner). Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter