Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 5 éve

Csillagászati fizetések a Gazpromnál

Tavaly 15,3 százalékkal, összesen 903 millió rubelre nőtt a Gazprom Nyefty tíz legmagasabb szintű vezetőjének jövedelme. A Gazprom Nyefty az orosz Gazprom gázipari cég olajipari leánycége.

Tavaly 15,3 százalékkal, összesen 903 millió rubelre nőtt a Gazprom Nyefty tíz legmagasabb szintű vezetőjének jövedelme. A Gazprom Nyefty az orosz Gazprom gázipari cég olajipari leánycége.
Az orosz gázipari cég legmagasabb vezetői szintjén álló tíz ember jövedelme 782,6 millió rubelt tett ki 2013-ban. Ez magyar forintra átszámolva (1 rubel = 4,35 forint) közel három és fél milliárd forintot jelent. Tavaly egy csúcsvezető átlagos jövedelme 90,3 millió rubel volt.

A Gazprom Nyeftynél a tíz vezető bértömege 451,5 millió rubelre nőtt tavaly az egy évvel korábbi 377,3 millió rubelről, és ugyanennyit kapnak prémiumként.

Az anyacég, a Gazprom legfelsőbb vezetőinek tavalyi átlagjövedelme 150 millió rubel volt. Ez mintegy 65 százalékkal több, mint amennyit a leánycég, a Gazprom Nyefty legfelsőbb irányítói kaptak 2014-ben. A Gazprom Nyefty 2013. évi adózott eredménye 177,9 milliárd rubel volt.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter