Megjelent: 5 éve

Díjazza a lojalitást az EPCOS

Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója 2015. június 23-án 15. alkalommal adta át leghűségesebb munkatársainak járó elismeréseket. Az EPCOS 1950 dolgozójának több mint 10 százaléka 10, 15, 20 éve erősíti a TDK csoporthoz tartozó EPCOS csapatát.

Az EPCOS május végén adta át eddigi történetének legnagyobb volumenű fejlesztését, és most, a törzsgárda tagok elismerésével a vállalat külön köszönetet mondott azoknak a munkatársaknak is, akik az elmúlt egy, másfél, sőt akár két évtizedben szorgalmukkal, kitartásukkal, lojalitásukkal, munkájukkal aktív részt vállaltak abban, hogy a szombathelyi EPCOS a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztő- és gyártóbázisává nőhesse ki magát.

Az EPCOS-nál hagyomány, hogy minden évben méltatja a legjobb teljesítményt nyújtó, valamint leghűségesebb munkatársait. „A vállalat számára a magas szintű szakmai tudás mellett kiemelten fontos munkatársainak lojalitása is, hiszen a kollégák elkötelezettsége nélkül nem juthattunk volna el addig, hogy ma kimondhatjuk: a jövő okos autóit Szombathelyről indítjuk. Hogy a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztőközpontja Szombathelyen jöhetett létre, ezt a közel 2000 fős EPCOS csapat együtt érte el. A közös sikerért törzsgárdánk tagjait külön köszönet illeti” – összegezte az elismerések jelentőségét Takács Balázs, a társaság ügyvezető igazgatója.

Mint azt az ügyvezető is hozzátette: a társaságnál ma is több száz olyan, kiemelt szakmai tudással rendelkező szakember dolgozik, akik a cégalapítás óta tevékeny részt vállalnak a termelési és fejlesztési tevékenység folyamatos javításában. Az EPCOS számára munkatársainak tudása, valamint lojális munkateljesítménye jelenti a piacon való sikeres érvényesülés legfőbb bázisát, éppen ezért a cég idén külön jutalomban részesíti mintegy kétszáz leghűségesebb dolgozóját, az EPCOS törzsgárda tagjait. Olyan szakemberekről van szó, akik az elmúlt 10-15-20 évben kitartó munkával és igényességgel segítették a szombathelyi vállalat felépítését és fejlődését – jegyezte meg Takács Balázs.

A Szombathelyen nemrég átadott nagy volumenű, több milliárd forintos telephely-fejlesztés eredményeként a vállalat a jövő munkavállalói számára is versenyképes és időtálló karrieralternatívákat kínál: a már jelenleg is zajló szakközépiskolai képzés támogatása mellett az EPCOS aktívan részt vállalt a szombathelyi gépészmérnök-képzés elindításában. A fiatal munkatársak a vállalatnál akár a törzsgárda tagok karrierútján keresztül is olyan pozitív példákkal találkozhatnak, amelyek hosszú távú munkalehetőséget, folyamatosan javuló elismertséget, és versenyképes fizetéseket ígérnek a leendő munkatársak számára is.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter