Megjelent: 6 éve

Díjazza a lojalitást az EPCOS

Szombathely egyik legnagyobb munkáltatója 2015. június 23-án 15. alkalommal adta át leghűségesebb munkatársainak járó elismeréseket. Az EPCOS 1950 dolgozójának több mint 10 százaléka 10, 15, 20 éve erősíti a TDK csoporthoz tartozó EPCOS csapatát.

Az EPCOS május végén adta át eddigi történetének legnagyobb volumenű fejlesztését, és most, a törzsgárda tagok elismerésével a vállalat külön köszönetet mondott azoknak a munkatársaknak is, akik az elmúlt egy, másfél, sőt akár két évtizedben szorgalmukkal, kitartásukkal, lojalitásukkal, munkájukkal aktív részt vállaltak abban, hogy a szombathelyi EPCOS a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztő- és gyártóbázisává nőhesse ki magát.

Az EPCOS-nál hagyomány, hogy minden évben méltatja a legjobb teljesítményt nyújtó, valamint leghűségesebb munkatársait. „A vállalat számára a magas szintű szakmai tudás mellett kiemelten fontos munkatársainak lojalitása is, hiszen a kollégák elkötelezettsége nélkül nem juthattunk volna el addig, hogy ma kimondhatjuk: a jövő okos autóit Szombathelyről indítjuk. Hogy a TDK csoport egyik legjelentősebb európai elektronikai fejlesztőközpontja Szombathelyen jöhetett létre, ezt a közel 2000 fős EPCOS csapat együtt érte el. A közös sikerért törzsgárdánk tagjait külön köszönet illeti” – összegezte az elismerések jelentőségét Takács Balázs, a társaság ügyvezető igazgatója.

Mint azt az ügyvezető is hozzátette: a társaságnál ma is több száz olyan, kiemelt szakmai tudással rendelkező szakember dolgozik, akik a cégalapítás óta tevékeny részt vállalnak a termelési és fejlesztési tevékenység folyamatos javításában. Az EPCOS számára munkatársainak tudása, valamint lojális munkateljesítménye jelenti a piacon való sikeres érvényesülés legfőbb bázisát, éppen ezért a cég idén külön jutalomban részesíti mintegy kétszáz leghűségesebb dolgozóját, az EPCOS törzsgárda tagjait. Olyan szakemberekről van szó, akik az elmúlt 10-15-20 évben kitartó munkával és igényességgel segítették a szombathelyi vállalat felépítését és fejlődését – jegyezte meg Takács Balázs.

A Szombathelyen nemrég átadott nagy volumenű, több milliárd forintos telephely-fejlesztés eredményeként a vállalat a jövő munkavállalói számára is versenyképes és időtálló karrieralternatívákat kínál: a már jelenleg is zajló szakközépiskolai képzés támogatása mellett az EPCOS aktívan részt vállalt a szombathelyi gépészmérnök-képzés elindításában. A fiatal munkatársak a vállalatnál akár a törzsgárda tagok karrierútján keresztül is olyan pozitív példákkal találkozhatnak, amelyek hosszú távú munkalehetőséget, folyamatosan javuló elismertséget, és versenyképes fizetéseket ígérnek a leendő munkatársak számára is.
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
  • 2021.08.28Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter