Megjelent: 9 éve

"Docendo Discimus" díj a pécsi egyetem végzős HR-eseinek

A FEEK latin jelmondatáról (Docendo Discimus! - Tanítva Tanulunk!) elnevezett díjjal díszoklevél, 50.000 forint és arany pecsétgyűrű jár - ez utóbbin kívülről az intézmény pecsétjének címere látható, belsején a díjban részesülő neve szerepel.

Ezt az elismerést minden oktatási év végén a PTE FEEK emberi erőforrás tanácsadó szakon végzett, egy nappali és egy levelezős hallgató kapja meg.

A díjakat első ízben a 2010. július 1-jei diplomaátadó ünnepség keretében osztották ki. A díjakat dr. Koltai Dénes dékán úr - a kuratórium elnöke -, illetve a tanácsadó cég egyik tulajdonosa adta át.

A díj létrehozásának előzménye, hogy a mecénás cég alapító tagjai valamennyien a PTE FEEK karán végeztek korábban személyügyi szervező, majd emberi erőforrás tanácsadó master szakon.

A támogató cég a díj létrehozásával egyrészt alma materének kívánt köszönetet mondani, másrészt elismerésben részesíteni azokat a hallgatókat, akik kiemelkedő tanulmányi eredményükkel, közösségi munkájukkal hozzájárulnak az emberi erőforrás tanácsadó szakma magas szintű képviseletéhez.

  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter