Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 8 éve

Éjjel-nappal látogatható a ma indult virtuális állásbörze

Összesen 45 kiállító, éjjel-nappali nyitva tartás, karrier-tanácsadások, élő beszélgetési lehetőség a munkaadókkal és közel 1500 állásajánlat várja a látogatókat. Mindez három napig egy-két kattintással elérhető: a Profession.hu Virtuális Állásbörze eltünteti a térbeli és az időbeli határokat szeptember 27-29-e között.

Tavasszal százezer látogatót vonzott a rendezvény, az őszi börzére is legalább ennyit várnak a szervezők. Újdonsággal is készül a Profession.hu: szakértők válaszolnak a látogatók kérdéseire, tehát már nemcsak az állást kínáló munkaadók képviselőivel, hanem az állásportál karrier-tanácsadójával is chatelhetnek az érdeklődők. A ma megnyílt börzén 22 kiállító és közel 250 állásajánlat várja az IT szektorban dolgozókat is.

Akár otthonról is, kényelmesen

A virtuális börze sajátossága, hogy a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi: az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez - így a munkatársakat kereső cégek és az álláskeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással.

"A valóságban zajló állásbörzével azonos az élmény, ám jóval hatékonyabb a működése. A grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy hagyományos börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását, chatelhetnek a cég HR-esével" - mondta Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője.
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár