Megjelent: 7 éve

Közös gondolkodás, inspiráció, tudásmegosztás egy helyen

"A Te életed. A Te döntésed. A Mi jövőnk." mottóval rendezi meg Budapesten, szeptember 19-21. között a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SZMT) éves konferenciáját.

A Cutting Edge névre keresztelt konferencia az inspirálódás, a szakmaiság és tudástranszfer jegyében telik majd. Ezt az újszerű előadói és résztvevői összetétel biztosítja, hiszen a szervezetfejlesztés iránt érdeklődők az akadémiai, tanácsadói és vállalati oldaláról egyaránt érkeznek.

A szervezeteknek egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük. Függetlenül attól, hogy magán, állami vagy non-profit szerveztek, alkalmazkodniuk kell a felgyorsult világhoz. Ez rugalmasabb szervezeti struktúrákat, új vezetési stílust és új szervezeti kultúrát kíván. A szervezetfejlesztés egy eszköz, ami megoldást nyújthat a szervezetek problémáira, illetve egy mód arra, hogy elemezzük a folyamatokat és megtaláljuk azok hatékonyabb szervezését. A cél a közös megoldás, melyet a tanácsadó és a kliens együtt találnak ki.

Az Cutting Edge OD Konferencia célja, hogy létrehozzunk egy olyan teret, ahol párbeszéd alakul ki a szervezetfejlesztés különböző oldalaival találkozó felek között, hogy a közös megoldás könnyebben születhessen meg. Ez egy egyedülálló lehetőség arra, hogy a kutatók és a gyakorlatban tevékenykedők, a tanácsadók és a vezetők, a cégek képviselői feltehessék egymásnak a kérdéseiket, megoszthassák tapasztalataikat, és közösen válaszokat és megoldásokat kereshessenek.

Ennek érdekében a Cutting Edge OD Konferencia keretein belül a résztvevők találkozhatnak a szervezetfejlesztés élenjáró megközelítéseivel és legújabb kutatási módszereivel, megvitathatják a szakmában aktuálisan felmerülő problémákat, és közösen, egymástól tanulva valódi fejlesztési eseteket dolgozhatnak fel.

A konferencia harmadik napján pedig az új, alakulóban lévő Európai Szervezetfejlesztő Intézet kerül a fókuszpontba. A hazai és külföldi előadók a konferencia szervezőivel és résztvevőivel együtt keresik a cutting edge válaszokat az új ritmusú világ kihívásaira. Céljuk, hogy egy olyan társadalmat teremtsenek, ahol jobb élni és olyan szervezeteket, ahol jobb alkotni. Hogy egy olyan jövőt hozzanak létre, ahol mindenki felismeri és élvezi annak a szabadságát, hogy ő maga is része a teremtő folyamatnak. Érdekes és újszerű témákat kínálnak cégvezetőknek, kutatóknak, humán erőforrás menedzsment, illetve szervezetfejlesztés iránt érdeklődőknek egyaránt.

Az előadók között lesz többek között Sari van Poelje, aki az innovatív szervezeti kultúraváltoztatásról beszél majd egy saját tapasztalati példán keresztül. Paul Tolchinsky és Jürgen Sicher virágzó szervezetek tervezéséről tart előadást, a vezetői újratervezés fontosságára téve a hangsúlyt. Ábri Judit és Kalamár Beáta az Executive coaching lehetőségeit és feladatait tárgyalja előadása során, Dr. Gelei András pedig a szervezeti bölcsesség kibontakozásáról mesél majd. Kosztolányi István az életben és munkában való tudatos jelenlétet helyezi előadása fókuszába, de szó lesz még vállalati önkéntességről, a kérdezés erejéről, szervezeti stresszkezelésről és számos egyéb izgalmas témáról neves magyar és külföldi szakemberek előadásában.
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter