Megjelent: 9 éve

Lemondott a közmédiumok vezére

Hétfői hatállyal lemondott Fazekas Csaba, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója. Három hónapig volt a posztján, adja hírül az MTI alapján a Népszabadság.

Fazekas Csaba saját kérésére, közös megegyezéssel távozik posztjáról. Az MTVA MTI-nek eljuttatott közleménye leszögezi, hogy a közmédia-rendszer átalakítása a tervezett ütemezésben halad, az új vezérigazgató pedig már hétfőn megkezdte munkáját.

A korábban a Hír Tv vezérigazgatójaként is dolgozó Fazekas Csabát október végén nevezte ki Szalai Annamária az MTVA élére.

A vezérigazgatói feladatok ellátásával Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának elnöke Böröcz Istvánt, az alap felügyelőbizottságának eddigi elnökét bízta meg.

MTI/Népszabadság
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter