Megjelent: 1 éve

Állásfórumok a héten

Állásbörze Kazincbarcikán és Budapesten, felkészítő napok a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjére. Egyebek mellett ilyen karrierrendezvények lesznek a héten. Az igazi pörgés azonban októberben várható.

A börze délelőtt 10 órakor kezdődik a Fő tér 5. szám alatt. A határon átnyúló MASLOW együttműködési program keretében Kassáról, Rozsnyóról és Rimaszombatról érkeznek az Állami Foglalkoztatási Szolgálat kazincbarcikai, edelényi és putnoki kirendeltségének partnerszervezetei. Az állásbörzén két szlovákiai - egy kassai vasipari cég, valamint egy rimaszombati konzervgyártó cég is képviselteti magát.


A kazincbarcikai állásbörze mellett Budapesten és Szegeden is lesznek karrierépítő fórumok a héten. Ugyancsak szeptember 28-án kezdődik és egy nappal később zárul a budapesti VII., VIII. és IX. kerületek munkaügyi kirendeltségeinek állásbörzéje, amelyet a Kesztyűgyár Közösségi Házban tartanak. A szegedi egyetemisták pedig szeptember 29-től hangolhatnak az október 6-án tartandó állásbörzére a "Felkészítő Napok" keretében.


Őszi karriernaptárunkat itt érheti el.


2010. szeptember 28.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter