Megjelent: 2 éve

Az irodai konyha mint feszültségforrás

Egy egyesült államokbeli tanácsadó cég 400 irodai alkalmazottat kérdezett arról, mi zavarja őket leginkább az irodai konyhában. A legtöbbjük a rendetlenséget jelölte meg, de kapott szavazatot a hűtőből eltűnt saját étel, a lejárt szavatosságú és a bűzlő élelmiszer is. Ugyan a felmérés amerikai, ám az eredmények vélhetően a magyar munkahelyeken sem térnének el jelentősen…

A megkérdezettek 19 százaléka a kolléga által elcsent vagy tévedésből megevett ételt jelölte meg első számú konfliktusforrásnak, míg 18 százalék a lejárt szavatosságú, de a hűtőben hagyott élelmiszer miatt jön ki a sodrából. 5 százalékot az ételszag tart távol az irodai konyhától.


2010. augusztus 31.

  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter