Megjelent: 10 hónapja

Az irodai konyha mint feszültségforrás

Egy egyesült államokbeli tanácsadó cég 400 irodai alkalmazottat kérdezett arról, mi zavarja őket leginkább az irodai konyhában. A legtöbbjük a rendetlenséget jelölte meg, de kapott szavazatot a hűtőből eltűnt saját étel, a lejárt szavatosságú és a bűzlő élelmiszer is. Ugyan a felmérés amerikai, ám az eredmények vélhetően a magyar munkahelyeken sem térnének el jelentősen…

A megkérdezettek 19 százaléka a kolléga által elcsent vagy tévedésből megevett ételt jelölte meg első számú konfliktusforrásnak, míg 18 százalék a lejárt szavatosságú, de a hűtőben hagyott élelmiszer miatt jön ki a sodrából. 5 százalékot az ételszag tart távol az irodai konyhától.


2010. augusztus 31.

  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter