Megjelent: 2 éve

Az irodai konyha mint feszültségforrás

Egy egyesült államokbeli tanácsadó cég 400 irodai alkalmazottat kérdezett arról, mi zavarja őket leginkább az irodai konyhában. A legtöbbjük a rendetlenséget jelölte meg, de kapott szavazatot a hűtőből eltűnt saját étel, a lejárt szavatosságú és a bűzlő élelmiszer is. Ugyan a felmérés amerikai, ám az eredmények vélhetően a magyar munkahelyeken sem térnének el jelentősen…

A megkérdezettek 19 százaléka a kolléga által elcsent vagy tévedésből megevett ételt jelölte meg első számú konfliktusforrásnak, míg 18 százalék a lejárt szavatosságú, de a hűtőben hagyott élelmiszer miatt jön ki a sodrából. 5 százalékot az ételszag tart távol az irodai konyhától.


2010. augusztus 31.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter