Megjelent: 1 éve

Teniszezik a munkanélküli falu

Érdekes színfoltja az országnak a 126 fős dél-baranyai község, Besence, ahol 80 százalékos a munkanélküliség. A falu háromnegyede tenisszel múlatja az időt – írja a Bors bulvárújság.

– Nyertünk másfél milliót, a többit kölcsönkértük a szomszédos településtől – mondja a polgármester, aki maga is naponta lejár egy kicsit ütögetni. A falu háromnegyede teniszezik, a legifjabb sportoló alig múlt hároméves.


– Eddig azt sem tudtuk, mi fán terem ez a sport, de most már nincs olyan ház, ahol ne a tenisz lenne a legkedveltebb műsor – mondta a Borsnak az egyik falubeli.


2011. augusztus 4.


  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter