Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 9 éve

Navracsics az igazságügyi képzési együttműködésről

Felgyorsulhat az együttműködés az igazságügyi képzésben a visegrádi csoport országai között, miután az Európai Bizottság is közzétette az ilyen jellegű együttműködésről szóló támogató állásfoglalását - vélekedett Navracsics Tibor magyar miniszterelnök-helyettes pénteken Brüsszelben.

images

images

A magyar miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter az EU-országok igazságügyi tárcavezetőinek tanácskozása után újságíróknak elmondta: ez ugyan nem a legfontosabb napirendi pont volt az ülésen, magyar részről azonban már régóta vártak erre a jelentésre, hiszen az igazságügyi képzési együttműködés ügye magyar kezdeményezésre merült fel uniós szinten.

"Elképzeléseink szerint ez (a képzési együttműködés) elsősorban regionális együttműködésként valósul meg a jövőben" - mondta Navracsics.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter