Megjelent: 13 éve

Pawlowszky Tamás a Café Interactive új üzletág- és kreatívigazgatója

2007 februárjától Pawlowszky Tamás a Café Interactive üzletág-igazgatója és kreatívigazgatója. A szakember csatlakozásával párhuzamosan jelentősen átalakul és bővül az interaktív ügynökség tevékenysége.

Pawlowszky Tamás a marketing- és kommunikációs szolgáltatásokat kínáló üzletág mellett a kreatív részleget is vezeti, a technológiai és e-business fejlesztésekre specializált szervezeti egységet pedig Dobó Krisztián, a társaság ügyvezetője irányítja.

Pawlowszky Tamás 2001 és 2003 között a Kirowski menedzsmentjének tagja volt, ebben az időszakban számos alkalommal ismerték el a cég Matáv Csoport, Nestlé, OTP Bank és Renault számára készült munkáit az Arany Penge, az Év Honlapja és a Golden Drum fesztiválokon, illetve a Kreatív Reklámversenyen, ahol később, a McCann-Erickson kreatívigazgatójaként is nyert díjat a Pannon GSM egy filmjével. A Caféhoz a Hammer Advertising divízióvezetői posztjáról érkezett, ahol a Malév külföldi kommunikációjáért és a Tesco internetes projektjeiért volt felelős.

"A Café Interactive kiváló képességekkel rendelkező munkatársai és piaci beágyazottsága megfelelő alapot biztosítanak arra, hogy megszilárdítsuk helyünket az interaktív piac Top 5 ügynöksége között. 2007 az intenzív szervezetfejlesztés időszaka lesz: a megbízások számának növekedése következtében mintegy 50 százalékos létszámbővülést tervezünk, és több kulcspozíció is betöltésre vár" - mondta az új igazgató.

A Café Interactive többek között a BMW/MINI, a Cora, a Danubius Rádió, az MTV, az OTP Bank, a Photo Hall és az Unilever számára szállít digitális kommunikációs, e-kereskedelmi és portálmegoldásokat.

  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter