Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 2 éve

Spanyolországban 250 ezer új munkahely jön létre a digitalizációnak köszönhetően

A Spanyol Vállalkozói Szövetség (CEOE) alelnöke szerint Spanyolországban 2025-ig várhatóan több mint 250 ezer új munkahely jön majd létre a digitalizációnak köszönhetően - írja az MTI.

images

Ezt azon a rendezvényen mondta, ahol a visegrádi országok és Spanyolország a digitális jövőről tanácskoztak. Itt szóba került a digitális átalakulás, az intelligens városüzemeltetés és az ezekkel összefüggő üzleti lehetőségek.

Lepsényi István, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságfejlesztésért és szabályozásért felelős államtitkára a rendezvényen elmondta a társadalmak egyik legnagyobb kihívása a nagy sebességgel történő digitális átalakulás. A konferencián beszélt a a Digitális jólét programról, a Modern városok programról, és az Ipar 4.0 programról.

Joaquín Gay de Montellá, a CEOE alelnöke szerint a digitális átállás elengedhetetlen az országok nagyobb ütemű növekedése, fenntartható gazdasága és versenyképessége érdekében.

MTI
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter