Megjelent: 11 éve

Szupermárka a HR szolgáltatók között

Business Superbrand díjat nyert a NEXON. A díj a minőséget és megbízhatóságot ismeri el, amit a 20 éves, magyar tulajdonú vállalat HR megoldások területén elért piacvezető pozíciója is alátámaszt.

Az idén 20 éves NEXON a humán erőforrás gazdálkodás szakértőjeként nyerte el a minősítést, amellyel a legkiválóbb üzleti márkák közé sorolták a vállalatot.

A cég növekedése szorosan összefügg a számítógépes bérszámfejtés magyarországi fejlődésével: a vállalat első szoftvere még 1985-ben IBM XT-re készült. Mára a nexONBÉR- szoftverrel több mint egymillió magyar munkavállaló bérét számfejtik, a vállalat integrált programcsaládja, a nexONHRM pedig a humánügyvitel teljes területét lefedi. A cég emellett outsourcing szolgáltatása keretében több mint 60 000 munkavállaló adminisztrációját látja el.

Felelős magyar vállalat

Business Superbrand az a márka, amely saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkához kapcsolt értékek olyan előnyöket nyújtanak, amelyeket az üzleti szféra szereplői elvárnak, elismernek, és amiért megbíznak benne. "Cégünk 20 éve a megbízhatóságot és kiválóságot képviseli" - mondta a díjjal kapcsolatban Ocskay Szilárd, a NEXON ügyvezetője. "A díj elnyerése tovább ösztönöz minket arra, hogy partnereink számára a legjobb szolgáltató, munkatárasaink számára pedig a legjobb munkahely legyünk."

A tisztán magyar tulajdonú vállalat szoftvereit a sajátos magyar követelményeknek megfelelően fejleszti, ami különösen fontos a gyakran változó jogszabályi környezetben. A NEXON ugyanakkor teljes mértékben megfelel a nemzetközi elvárásoknak, hiszen 1996 óta rendelkezik ISO 9001 minősítéssel, 2002-ben pedig a szoftvertermékek kategóriájában elsőként kapta meg a legmagasabb szakmai felkészültséget elismerő Microsoft Gold Certified Partner címet.

A vállalat nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra is. A NEXON ezzel kapcsolatos erőfeszítéseit már több ízben elismerték: 2002-ben első, 2004-ben pedig második helyet kapott a "Legjobb Munkahely" felmérés során, míg 2008-ban kkv kategóriában elnyerte az első ízben átadott CSR Hungary Díjat.

Pénzügyi adatok:
Árbevétel 2008: 2 800 millió forint
Adózott eredmény 2008: 226 millió forint
Saját tőke 2008.12.31.: 587 millió forint
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Munkahelymegtartásért jutalékemelés a kkv-knak

A Szerencsejáték Zrt. a munkahelyek megtartását kéri a támogatásért a értékesítő partnereitől. Teljes cikk

Az elmúlt 20 év legnagyobb elbocsátására készül a Nissan

Dolgozóinak 15 százalékát, több mint 20 ezer alkalmazottját készül elbocsátani világszerte a japán Nissan Motor Co. autóipari konszern a csökkenő... Teljes cikk

Építőipari szakemberek ezrei tértek haza külföldről, ötödük maradna is

Mintegy 5 ezer építőipari szakember érkezett haza külföldről a koronavírus miatt, ötödük maradna is. Ehhez azonban bérfelzárkóztatás, a... Teljes cikk