Megjelent: 1 éve

Több ezer hazai, külföldi állás és szakmai gyakorlat a BME állásbörzéjén

Több ezer hazai és külföldi állás és szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatsz október 14-15. között szerdán és csütörtökön a 41. Műegyetemi Állásbörzén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi K. épületében. A rendezvényen a Monster és a Workania állásportálok munkatársaival is beszélhetsz a 104-es és a 102-es standokon.

Több ezer hazai és külföldi állás és szakmai gyakorlati lehetőség közül válogathatsz október 14-15. között szerdán és csütörtökön a 41. Műegyetemi Állásbörzén a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem központi K. épületében. A rendezvényen a Monster és a Workania állásportálok munkatársaival is beszélhetsz a 104-es és a 102-es standokon.

Egyaránt várunk hallgatókat, pályakezdőket és tapasztalt munkavállalókat is!

Kiállítóink 28%-a kínál szakmai gyakornoki programokat hallgatóknak, 36-36%-uk pedig kifejezetten friss diplomás pályakezdőket illetve már tapasztalattal rendelkező munkavállalókat keres.

Keress jól!

Találd meg a leginkább hozzád illő ajánlatot többek közt a műszaki, informatikai, pénzügyi, gazdasági, természettudományi és egyéb területek bármelyikéről, vagy találd meg a neked való külföldi lehetőségeket.

A legnagyobb igény idén ősszel is a villamosmérnökökre van, de közel 70 munkaadó kínál állást gépészmérnököknek és informatikai végzettséggel rendelkezőknek is. Műszaki menedzsert 47 vállalat keres, mechatronikai végzettséggel 42 ajánlat közül lehet válogatni. Logisztikai, közlekedésmérnöki és vegyészmérnöki végzettségűeknek 35-25-24 cég kínál állást. A kevésbé keresett bölcsész, természettudományi és jogi végzettségűeknek is közel 20-20 cég hirdetett meg nyitott pozíciókat. Az építő- és építészmérnökök is 14-13 munkáltató ajánlatai közül válogathatnak. 33 kiállítónk pedig olyan pozíciókat is hirdet, melyek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség.

Ha kérdéseid vagy aggályaid vannak a karrierépítéssel kapcsolatban, jelentkezz a Felkészítő Szint ingyenes programjaira (próbainterjúk, önéletrajz és karrier tanácsadás, pszichológiai tanácsadás, stílustanácsadás, idegen nyelvű programok, grafológiai elemzés, tréningek és előadások)

Előzetes jelentkezés a programokra: http://www.allasborze.bme.hu/hu/latogatoknak/felkeszules/FSZ/

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz és beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel!

Időpont: 2015. október 14-15. (szerda-csütörtök) 10:00-17:00

Helyszín: 1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3.

A belépés ingyenes!

Csatlakozz az eseményhez Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!

41. Műegyetemi Állásbörze: https://www.facebook.com/events/1638346623051204/

Kiállítóink, állásajánlatok és további információk: www.allasborze.bme.hu;

Sok sikert kívánunk az álláskereséshez!

  • 2020.05.22Asszertív online kommunikáció – Online tréning 100%-ban gyakorlati feladatokra épülő, tréning jellegű képzésünk 3 egységből áll, melyek egymáshoz közeli napokon kerülnek megtartásra és egymásra épülnek, így a tudás elmélyítése az intenzitás és ismétlési lehetőség által garantált, a beszéd gördülékenny, választékos és magabiztos lesz. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter