Megjelent: 14 éve

Üzletfejlesztési MBA képzést indít a Nyugat-Magyarországi Egyetem

Közös, gyakorlati szemléletű Üzletfejlesztési MBA képzést indít a Nyugat Magyarországi Egyetem, valamint a Sämling Gazdasági Továbbképző Kft. és a FranklinCovey Magyarország. A képzés fókuszában az üzletfejlesztés áll.

A képzési program gyakorlati irányultságú, így az MBA képzések között egyedülálló az oktatott tárgyak több mint felét gyakorlati órák teszik ki, amelyeket a Sämling Kft. és a FranklinCovey nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező tanácsadói tartanak.

A képzés elindításával az egyetem célja, hogy olyan MBA szakembereket képezzen, akik képesek lesznek az üzleti vállalkozások életben maradását és fejlődését biztosító stratégiai szemlélet és gyakorlat kialakítására, és birtokolják a döntések meghozatalához szükséges készségeket a vállalkozás irányításában és az erőforrások tekintetében egyaránt.

- Magyarországon számos MBA képzés van, ahol a hallgatók többnyire elméleti ismereteket sajátítanak el. Az üzletfejlesztés olyan, újnak tekinthető szakterület, amelyet nem lehet kizárólag tankönyvekből elsajátítani. Azért indítjuk a képzést a Sämling Kft.-vel közösen, mert szakmai kompetenciájuk, nemzetközi tapasztalatot szerzett trénerei a magas szintű elméleti, üzleti képzés mellett garantálják a gyakorlati oktatás minőségét, és konkrét piaci esettanulmányokkal, piaci információkkal támasztják alá a képzés elméleti anyagát - mondta el Prof. dr. Székely Csaba, a Nyugat-Magyarországi Egyetem dékánja.

A képzés négy szemeszter, a tanulmányokat befejezve a hallgatók az alapképzéssel együtt járó MBA diploma mellett további nemzetközi okleveleket is szerezhetnek kontrolling, projektmenedzsment, vezetés-fejlesztés, termelés szervezés és online marketing szakterületeken. Az oktatás helyszíne Budapesten van, de megfelelő számú jelentkező esetén a képzés vállalatokhoz kihelyezett, csoportos formában is elérhető.

- A Sämling 18 éve van jelen a hazai vállalati oktatási tanácsadási piacon. Ezalatt az idő alatt gyakran tapasztaltuk, hogy a rendkívül széles körű tudással rendelkező, jól kvalifikált vállalatvezetők szakmai tudásukat a gyakorlatba nem, vagy csak igen nehezen tudják átültetni. Úgy gondoljuk, hogy a gyakorlati ismereteket erőteljesen megjelenítő képzés segít az ilyen helyzetek megelőzésében. A legjobb trénereink tanítják majd a hallgatóinkat olyan tárgyakra, amelyeket a hazai felsőoktatásban még soha nem oktattak, ilyen például a Leadership Franklin-Covey, a Lean vagy a Six Sigma - fogalmazott Ecsédi István, a Sämling Kft. igazgatója.

A képzés résztvevői félévente vállalatfejlesztési projekteket dolgoznak ki, valós tanácsadási és projekt munkákat végeznek el, amelyek piaci értéke a képzési költséget meghaladja, így a küldő vállalatok számára a tandíj megtérül.
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter