Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

Visszaállt az ötnapos munkahétre a Videoton kaposvári gyára

A közlemény szerint a Videoton kaposvári Elektroplast tagvállalata által gyártott termékekre a legújabb előrejelzések szerint volumennövekedés várható, ennek köszönhetően június elsejétől minden területen visszaáll az ötnapos munkarend.

A vállalatcsoport saját munkahely megtartó akciója sikerességét igazolja, hogy a teljes munkahétre történő visszaállás során egyetlen dolgozótól sem kell megválni.

A világgazdasági válság nyomán a megbízások drasztikus csökkenése miatt 2009 márciusától a Videoton Kaposváron is kénytelen volt részben átállni a négynapos munkahétben történő termelésre. A kényszerű döntés célja a munkahelyek megőrzése volt - olvasható a közleményben.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter