Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 hónapja

6 tipp az irodai sport megszervezésére

Irodai környezetben sokszor nehéz időt találni a mozgásra. Az anyagokat határidőre kell leadni, folyamatosan e-mailek záporoznak, megbeszélésekre kell sietni. Bár egyre népszerűbbek az álló munkaállomások, ennél azért jóval többet is tehetsz az egészséges életmód népszerűsítéséért - írja a Legfittebb - munkahelyi egészségfejlesztésről szóló - blog a HR Blogon.

images

Összeszedtünk 6, egyszerűen megvalósítható aktivitást, amellyel felpörgetheted az irodai életet.

1. Kihívások

Szervezz csapatodnak sportos kihívásokat. Kisebb csapat esetében mindannyian részt vehettek, nagyobb munkavállalói létszámnál pedig csoportos nevezést is létrehozhatsz. Ahhoz, hogy igazán hatékony legyen, tartson egy hónapig.

Például:

  • Step challenge: számoljátok a munkaidőben megtett lépéseiteket. Aki a legtöbbet sétál, az nyert!
  • Írj ki napközbeni edzés fotóversenyt. A résztvevőknek edzés utáni szelfit kell megosztani magukról. Amelyik csapat a legtöbb képet beküldi, az nyer. A legjobb fotókból pedig fotófalat is készíthettek.
  • Járj munkába gyalog/biciklivel. Aki a legtöbbet jár sportolva dolgozni, az nyeri a versenyt:)


2. Szervezz csapatot!

A focival és a kosárral Magyarországon nem lőhetsz mellé. Szervezzetek céges foci-, vagy kosárcsapatot, vagy akár futóklubbot. Foglalj egy közeli pályát minden hétre, így munkaidőn kívül is jobban megismerhetitek egymást, így az irodában könnyebbé válik az együttműködés a közös projekteken.

Folytatás a HR Blogon.
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár