kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Csoportvezető

A csoportvezető (vagy angolul: team leader) olyan személy, aki irányít, utasít és vezényel egy csapatként dolgozó embercsoportot.

A csoportvezetőnek képesnek kell lennie a hatékony kommunikációra, mások munkájának figyelemmel kísérésére, valamint a projekt során esetlegesen felmerülő problémák megoldására. A csoportvezetőnek számos fontos szerepe van, például biztosítania kell, hogy a szükséges információk a csapat minden tagjához eljussanak, a vállalat produktivitásának maximalizálása, motiválnia kell a csapattagokat és támogatást kell nyújtania a csapatnak.
A csoportvezetők számos ágazatban megtalálhatóak, ezzel növelve a vállalat hatékonyságát és a dolgozók munkájának értékét. Munkák csoportvezetőknek könnyen találhatóak az Állásportál.hu-n.

Csoportvezetői munka feladatai általánosságban:
- felelős a cég által működtetett tevékenységek irányításáért, felügyeletéért és a felmerülő problémák megoldásáért
- felelős csapata napi funkcionális felügyeletéért, a személyzet felvételéért, képzéséért és fejlesztéséért
- értékelni a csoport teljesítményét a munkavégzés alapján
- különféle tréningek lebonyolítása új alkalmazottak számára, és segít a folyamatos képzések lebonyolításában a meglévő csapattagoknak.
- a csapattalálkozók megszervezés

Elvárások
A csoportvezetőknek jónéhány elengedhetetlenül fontos képességgel kell rendelkezniük. Esetenként elegendő a középfokú végzettség megléte, azonban előfordul, hogy a felsőfokú szakmához kapcsolódó végzettség megléte is alapvetés. Előnyt jelenthet a szakmában vagy vezetői pozícióban szerzett tapasztalat. A jó csoportvezető kiváló kommunikációs és tárgyalási képességgel rendelkezik, ügyesen tudja megszervezni a dolgokat, motivált és motiváló is egyben és magas szintű problémamegoldó készsége van.

Juttatások
A fizetésük mellett a csoportvezetők rendelkezhetnek a cég által nyújtott egyéb juttatásokban. Ilyen juttatások például: a cafatéira használata, egészségügyi juttatások, céges rendezvényeken való részvétel joga vagy éves bónuszok.
  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár