Megjelent: 6 éve

Év végén is nyújtható a munkáltatói hiteltámogatás

A szakértő úgy véli sikertermék lesz a munkáltatói hiteltámogatás, ha nem is idén, de jövőre mindenképpen. Ugyanakkor a munkáltató, ha akarja, még idén is beépítheti, akár az év vége közeledtével a juttatási keretbe vagy hozhat egy erre vonatkozó szociális szabályozást.

A tranzakcióknak hitelintézeteken keresztül kell történniük, amely garanciát vállal arra, hogy a juttatást valóban törlesztésre fordítják. Ugyanis például nem lehet bérhelyettesítő eszköz.

Honyek Péter szerint vannak további jó adómentes juttatási lehetőségek, amelyet a munkáltatók nem használnak ki eléggé, így a kulturális vagy sport belépőre, bérletekre adható juttatás, illetve a védőoltásokra támogatás korlátlanul adható.

ado.hu

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter