Megjelent: 2 éve

Hogyan válassz közvetítőt?

Nem könnyű a termelő cégek mai helyzete, ha a legjobb munkatársakat szeretnék magukhoz csábítani. Sokan érzékelik ezt a problémát, és egyre több kölcsönző, közvetítő jelenik meg a piacon. Azonban ha valódi megoldást akarunk, akkor meg kell találnunk azt a profi humán szolgáltatót, munkaerő kölcsönzőt, és közvetítőt, amely rendelkezik azokkal a kompetenciákkal, amelyeknek például egy termeléssel foglalkozó vállalkozás, vállalat, vagy egy újonnan a piacra lépő humán szolgáltató természetes módon nincs a birtokában.

images

images

Ha új munkatársa(ka)t keresünk termelő vállaltunkhoz, nem elég csak egy hirdetést feladni, és várni a jelentkezők garmadáját. Ha nem foglalkozunk a toborzás kérdésével napi szinten, akkor nem fogjuk tudni, hogy pontosan hol is keressük a számunkra legmegfelelőbb munkatársa(ka)t. Ha nem ismernek minket, vagy ne adj Isten rossz híreket hallottak felőlünk, akkor biztosan átlapoznak a hirdetésünkön.

Ha meg is találjuk az új munkatársainkat, a statisztikák szerint nagy az esélye, hogy az első pár hónap során vagy a mi részünkről bizonyosodik be sokuknál, hogy nem fogják tudni hosszú távon ellátni a feladataikat, vagy már akár pár nap után otthagynak minket különböző okokból. Mindez rengeteg plusz időt, és energiát köt le (pl.: munkaszerződés kötés, bejelentés, bérszámfejtés, kiléptetés, határidők figyelése, stb.) vállalatunk adminisztratív részlegénél.

Egy profi csapat leveszi ezeket a terheket a vállunkról. De miről is ismerszik meg a megfelelő humán szolgáltató?


  • Egyrészt pénzügyileg biztos lábakon áll. Hosszú ideje bizonyított, a kölcsönzött munkavállalóinak jogszerű foglalkoztatást biztosít.
  • Rendelkezik a megfelelő kapcsolati tőkével. Tudja, hogy hol kell keresni a potenciális munkavállalókat, és el is tudja Őket érni.

  • Megfelelő bizalmi tőkét alakított ki a tevékenységi területén, aminek köszönhetően az álláskeresők szívesen fogadják az ajánlataikat.
  • A megfelelő információk birtokában képes eloszlatni az adott megbízóval, foglalkoztatóval kapcsolatos ellenérzéseket.
  • Az álláskeresőket részletesen tájékoztatja a munkakörről, felméri kvalitásukat, megszervezi a felvételire való be-, és hazajutásukat.
  • Saját szerződéses munkásjárataival biztosítja a munkavállalók munkába járását olyan településekről, területekről is, ahonnét egyébként ez nem lenne megoldható. Ezáltal kiszélesíti a munkaerő-piaci lehetőségeinket.
  • Szálláslehetőséget biztosít azoknak, akik távolabbról származnak, legyen szó akár határon innen, akár határon túlról érkező munkavállalókról.
  • A foglalkoztatás során ellátja a jogszabályoknak megfelelő munkaügyi adminisztrációs, bérszámfejtési, és TB ügyintézést, ügyfélszolgálata révén pedig személyes kapcsolatot tart fenn a munkavállalókkal, kezeli problémás ügyeiket.


Egy szó mint száz, leveszi a vállunkról a toborzás, foglalkoztatási adminisztráció, munkásjárat-, és szállásszervezés terhét, mellyel megkímél minket rengeteg idegeskedéstől is, ezzel biztosítja számunkra azt, hogy arra koncentrálhassunk, amiben a legjobbak vagyunk, a termelésre.

Jáger László
Man at Work - Toborzási vezető

  • 2020.12.05 Teljesítménymenedzsment és motiváció A résztvevők megtanulják, beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény menedzsment eszközrendszerét. Részletek Jegyek
  • 2020.12.10Vezetői képzés - Emberek vezetése modul (C) A vezetői képzés célja az elméleti és gyakorlati vezetői tudás és kompetenciák fejlesztése. A résztvevők a képzésen megismerik a csapat és szervezetépítés és a munkatársak fejlesztésének, vezetésének és értékelésének alapvető vezetői eszközeit. A képzés résztvevői elsajátítják azokat a gyakorlatban alkalmazható technikákat, amelyek segítségével javítható a munkatársak elkötelezettsége és teljesítménye. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Tízezreket tudnának munkába állítani a kölcsönző cégek

A koronavírus-járvány miatt munkakeresők tízezrei fordultak szinte egyik napról a másikra a kölcsönző cégekhez. Mostanáig ezreket sikerült újra... Teljes cikk

Éledezik a munkaerő-kölcsönzés Magyarországon

Nyolcadik hete nő a magyarországi munkaerő-kölcsönző cégek forgalma - mondta az InfoRádiónak a Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetsége... Teljes cikk

13 tanács, hogy a legjobb kollégát találd meg

Nem érkezik pályázat a feladott hirdetésre? Akiket behívsz interjúra, mind alkalmatlanok? Akit felveszel, két hét után eltűnik? A... Teljes cikk