kapubanner for mobile
Megjelent: 3 éve

Játékos tanulás: társasjátékok iskolakezdéshez

Ahogy beköszöntenek az őszi hónapok, és az iskolás életmód újra a napi rutin részévé válik, vagy éppen egy új kezdetként csöppensz bele gyermekeddel. Miért ne vegyíthetnétek az iskolát egy kis szórakozással? A Gamefun hisz abban, hogy a tanulás és a játék tökéletesen összefér egymással, sőt ki is egészítik egymást. Az iskolakezdés egy izgalmas időszak. Amikor a kis nebulók új kihívások elé néznek, szükségük lehet egy mankóra, mellyel még izgalmasabbá és interaktívabbá válhat ez az időszak. Ha szeretnéd gyermekeddel együtt megtapasztalni a tanulás örömét és szórakozás közben fejlesztenéd a készségeit, olvass tovább, és fedezd fel a Gamefun legjobb fejlesztő társasjátékait!

Játékos tanulás: társasjátékok iskolakezdéshez

 

A játszva tanulás hatékonysága

A gyerekek - főleg az alsó tagozatos nebulók - életkorukból adódóan rendkívül nyitottak és kíváncsiak a világ iránt, és érdeklődésüket gyakran a játék segítségével fejezik ki. Az oktatás terén a játszva tanulás rendkívül hatékony módja annak, hogy a tananyagot izgalmasabbá és interaktívabbá tegyük számukra. A játékos megközelítés nemcsak növeli a gyerekek motivációját, hanem segít az adott szituáció, anyag mélyebb megértésében is.

A játékos megközelítés előnyei között van még a tanulás aktívabbá válása. A játékok általában kihívásokkal teli feladatokat tartalmaznak, amelyeket a gyerekeknek meg kell oldaniuk. Ezáltal fejlesztik a problémamegoldó képességet, a kritikai gondolkodást és a kreativitást. Emellett a játékok által teremtett közegben a gyerekek könnyedén gyakorolhatják az együttműködést, a kommunikációt és a társas készségeket is.

Következzen pár ajánlás a Gamefun csapatától!

Válassz a Gamefun kínálatából!

A Cortex Kids társasjátékot azoknak a legkisebb diákoknak lesz szuper szórakozás, akik még csak most ismerkednek az iskola világával. Ez a pörgős, megfigyelési-logikai családi partijáték nyolcféle agymozgató feladványban fejlesztheti a kicsiket - miközben a család többi tagja is remekül szórakozik majd. A játékosok kártyáról kártyára nyolc, az agyuk különböző területeit igénybe vevő feladványtípusban mérhetik össze gyorsaságukat. Kakukktojás, memória, párkeresés és különleges, tapintható kártyák is rejtőznek a csomagban.

Másodikos csemetédnek érdemes egy szorzókorongot is beszerezned, hogy könnyebben, játékosan tanulja meg a szorzást és örömét lelje benne.

A Dobd a témát! társasjáték 8 éves kortól ajánlott, a klasszikus ország-város játék egy továbbfejlesztett változata. Remekül fejleszti a szóasszociációs képességet, ráadásul utazások során is könnyen elfér a zsebben.

Ki lesz a legügyesebb vegyész? Ez a játék elképesztően népszerű a legkisebbek körében is. Fejleszti a logikus gondolkodást és a kémia iránti érdeklődést is növelheted gyermekednél.

A Dobble Connect a koncentráció és a reflexek fejlesztését veszi célba. Nem csak gyermeked, de Te is élvezni fogod a játékot!

A fenti játékok tökéletesen beilleszthetők a napi rutinba. Egy fáradt estén, iskola és munka után minőségi időt tölthet együtt a család, miközben a legkisebbek hasznos ismeretek, készségeket sajátíthatnak el. Nézz szét a Gamfeun oldalán további fejlesztő játékokért!

  • 2024.06.03Projektmenedzsment képzés A KÉPZÉS CÉLJA: A projektmenedzsment elméletének és gyakorlatának megismertetése a résztvevőkkel. A projektmenedzsment módszereinek begyakorlása példákon és esettanulmányokon keresztül. A résztvevők projektvezetési képességének fejlesztése és felkészítésük projektek önálló, sikeres lebonyolítására. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.05Pénzügyi kimutatások elemzése A képzés során a résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit, képessé válnak egy vállalat vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének komplex megítélésére a nyilvánosan elérhető pénzügyi beszámolók alapján. Betekintést kapnak a vállalati beszámolók megértéséhez elengedhetetlen iparági elemzés eszközrendszerébe és technikáiba.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek