kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

Koronavírus: online távkonzultációk a Doktor24 orvosaival

A koronavírus és az ezzel összefüggő intézkedések kapcsán félelem, szorongás alakulhat ki a bizonytalanság, az elszigeteltség, a megváltozott életkörülmények és az otthon végzett munka (home office), a gyerekekkel tanulás, a családdal összezártság és feladatok közötti szétforgácsolódás új élménye miatt, amely már önmagában is krízishelyzetet teremthet.

Az orvos-beteg találkozókat a járványügyi helyzetre tekintettel ONLINE (VIDEO) térbe helyeztük át, hogy szolgáltatásainkat megszakítás nélkül biztosíthassuk pácienseink részére, online távkonzultáció keretében a háztartási balesetektől kezdve az általános nőgyógyászati panaszokon túl a meglévő vagy újonnan kialakult tünetekkel fordulhatnak szakorvosainkhoz az alábbi szakterületeken:
allergológia/tüdőgyógyászat
belgyógyászat
kardiológia
neurológia
bőrgyógyászat
dietetika
• endokrinológia
fül-orr-gégészet
gyermek gasztroenterológia
gyermekgyógyászat
nőgyógyászat
ortopédia
sebészet
szemészet
urológia

Krízisintervenció

A stresszhelyzetek, az otthoni munkavégzés, a családi válsághelyzetek megelőzésére, kezelésére a Doktor24 pszichoterápiás és pszichiátriai közössége összefogott és egy krízisvonalat hozott létre, amelyet online távkonzultáció keretében megoldást nyújt céges partnereink és magánszemélyek részére egyaránt. A krízisvonalat az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar krízis specializációjának szakembereivel pszichológusokkal és pszichiáterekkel együtt működteti a Doktor24 szakértői csapata. A Doktor24 szakemberei és az ELTE PPK krízis specializációjának szakemberei, az egyetem szupervíziója mellett krízisvonalon, illetve online táv-konzultáció keretében (terápiában) adnak segítséget az esetlegesen kialakuló egyéni, családi válságok megelőzéséhez, megoldásához. Lehet ez egy gyors segítség, vagy akár több lépéses munka.

Magyarország vezető vállalati egészségszolgáltatója a Doktor24 cégcsoport, melynek keretében dolgozik az ország legnagyobb pszichológus csapata, segítségükkel a vállalati krízis vonal és egyéni krízisterápia szolgáltatásunkat partnereink több, mint 1000 munkavállalója részére biztosítjuk.

A több éve együtt dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek között felnőtt- és gyermek pszichiáterek, klinikai szakpszichológusok, család- és párterapeuták illetve pszichoterapeuták segítenek a megváltozott élethelyzetekben és a krízisben lévő társas kapcsolatokban bekövetkező akadályok feldolgozásában, személyre szabott megoldásokat kínálva akár egyszeri vagy több alkalomból álló beavatkozás során.

A több, mint 20 fős csapat szoros együttműködésben dolgozik szakorvosainkkal, így az összetett, testi panaszokat okozó tünetek esetén is komplex segítséget kapnak pácienseink, az átmeneti kórházi kezelést vagy gyógyszeres terápiát is biztosítjuk háttérintézményeinkben. A háttérben dolgozó diszpécserszolgálat és IT támogató személyzet segítségével biztosítható a biztonságos és folyamatos kapcsolattartás és betegellátás” —nyilatkozta dr. Spányik András, a Doktor24 orvosigazgatója.

Milyen élethelyzetekre ajánljuk a távkonzultációt?

• ha döntésképtelennek érzi magát
• a stressz-kezeléséhez, feszültségek csökkentéséhez
• a gyermekeket, család működését érintő nehézségek megoldásához
• ha aggasztó gondolatok akadályozzák alvását vagy napi tevékenységét
• ha úgy érzi, egyedül nem tudja leküzdeni a félelmeit (megélhetés, megbetegedéstől való félelem, mások megfertőzése, szülők iránti aggodalom, betegség tünetei miatti érzett aggodalom, stb.)
• felerősödött párkapcsolati konfliktusok esetén
• ha nehézségeket élünk meg az otthoni munkavégzés kapcsán
• ha nehezen viseljük a szeparációt a szeretteinktől
• ha úgy érzi, egyedül nehéz megküzdeni a magányosság, az elszigeteltség, az unalom érzésével, netán reménytelennek érzi a jelenlegi helyzetét
• ha korábbi rossz élményére, tapasztalatára emlékezteti a kialakult helyzet

Időpontfoglalással illetve felmerülő kérdéseikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a +36 1 696 1230-as telefonszámon.
  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek