Megjelent: 1 éve

Koronavírus: online távkonzultációk a Doktor24 orvosaival

A koronavírus és az ezzel összefüggő intézkedések kapcsán félelem, szorongás alakulhat ki a bizonytalanság, az elszigeteltség, a megváltozott életkörülmények és az otthon végzett munka (home office), a gyerekekkel tanulás, a családdal összezártság és feladatok közötti szétforgácsolódás új élménye miatt, amely már önmagában is krízishelyzetet teremthet.

Az orvos-beteg találkozókat a járványügyi helyzetre tekintettel ONLINE (VIDEO) térbe helyeztük át, hogy szolgáltatásainkat megszakítás nélkül biztosíthassuk pácienseink részére, online távkonzultáció keretében a háztartási balesetektől kezdve az általános nőgyógyászati panaszokon túl a meglévő vagy újonnan kialakult tünetekkel fordulhatnak szakorvosainkhoz az alábbi szakterületeken:
allergológia/tüdőgyógyászat
belgyógyászat
kardiológia
neurológia
bőrgyógyászat
dietetika
• endokrinológia
fül-orr-gégészet
gyermek gasztroenterológia
gyermekgyógyászat
nőgyógyászat
ortopédia
sebészet
szemészet
urológia

Krízisintervenció

A stresszhelyzetek, az otthoni munkavégzés, a családi válsághelyzetek megelőzésére, kezelésére a Doktor24 pszichoterápiás és pszichiátriai közössége összefogott és egy krízisvonalat hozott létre, amelyet online távkonzultáció keretében megoldást nyújt céges partnereink és magánszemélyek részére egyaránt. A krízisvonalat az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar krízis specializációjának szakembereivel pszichológusokkal és pszichiáterekkel együtt működteti a Doktor24 szakértői csapata. A Doktor24 szakemberei és az ELTE PPK krízis specializációjának szakemberei, az egyetem szupervíziója mellett krízisvonalon, illetve online táv-konzultáció keretében (terápiában) adnak segítséget az esetlegesen kialakuló egyéni, családi válságok megelőzéséhez, megoldásához. Lehet ez egy gyors segítség, vagy akár több lépéses munka.

Magyarország vezető vállalati egészségszolgáltatója a Doktor24 cégcsoport, melynek keretében dolgozik az ország legnagyobb pszichológus csapata, segítségükkel a vállalati krízis vonal és egyéni krízisterápia szolgáltatásunkat partnereink több, mint 1000 munkavállalója részére biztosítjuk.

A több éve együtt dolgozó, nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek között felnőtt- és gyermek pszichiáterek, klinikai szakpszichológusok, család- és párterapeuták illetve pszichoterapeuták segítenek a megváltozott élethelyzetekben és a krízisben lévő társas kapcsolatokban bekövetkező akadályok feldolgozásában, személyre szabott megoldásokat kínálva akár egyszeri vagy több alkalomból álló beavatkozás során.

A több, mint 20 fős csapat szoros együttműködésben dolgozik szakorvosainkkal, így az összetett, testi panaszokat okozó tünetek esetén is komplex segítséget kapnak pácienseink, az átmeneti kórházi kezelést vagy gyógyszeres terápiát is biztosítjuk háttérintézményeinkben. A háttérben dolgozó diszpécserszolgálat és IT támogató személyzet segítségével biztosítható a biztonságos és folyamatos kapcsolattartás és betegellátás” —nyilatkozta dr. Spányik András, a Doktor24 orvosigazgatója.

Milyen élethelyzetekre ajánljuk a távkonzultációt?

• ha döntésképtelennek érzi magát
• a stressz-kezeléséhez, feszültségek csökkentéséhez
• a gyermekeket, család működését érintő nehézségek megoldásához
• ha aggasztó gondolatok akadályozzák alvását vagy napi tevékenységét
• ha úgy érzi, egyedül nem tudja leküzdeni a félelmeit (megélhetés, megbetegedéstől való félelem, mások megfertőzése, szülők iránti aggodalom, betegség tünetei miatti érzett aggodalom, stb.)
• felerősödött párkapcsolati konfliktusok esetén
• ha nehézségeket élünk meg az otthoni munkavégzés kapcsán
• ha nehezen viseljük a szeparációt a szeretteinktől
• ha úgy érzi, egyedül nehéz megküzdeni a magányosság, az elszigeteltség, az unalom érzésével, netán reménytelennek érzi a jelenlegi helyzetét
• ha korábbi rossz élményére, tapasztalatára emlékezteti a kialakult helyzet

Időpontfoglalással illetve felmerülő kérdéseikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz a +36 1 696 1230-as telefonszámon.
  • 2021.05.12SAP Human Experience Summit Miért fontos, hogy a vállalatok a munkavállalókat helyezzék tevékenységük középpontjába? Hogyan növelhető a kollégák hatékonysága és elkötelezettsége egy világméretű járvány idején? Ezekre a kérdésekre is választ ad az SAP Human Experience Summit. A közép-kelet-európai régió HR-eseinek szóló rendezvény interaktív virtuális élményt kínál független és SAP szakértők előadásaival, valamint vállalatok vezetőinek kerekasztal-beszélgetéseivel. A konferencia ingyenes, csupán regisztálni kell. Csatlakozik? Részletek Jegyek
  • 2021.05.13 Humán controlling mutatószámok a gyakorlatban Olyan vezetőknek és (kulcs) munkatársaknak, (HR) controllereknek, HR-eseknek, pénzügyi szakembereknek ajánljuk a képzést, akik a HR munka hatékonyságát, eredményét mérni, számolni, és ezt begyakorolni szeretnék. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akik a munkaerő elemzésének, értékelésének vállalati standardizálását, és mérésének elvét és gyakorlatát megismerni szeretnék. Részletek Jegyek
  • 2021.06.07 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter